Вхід | Реєстрація

Миколі Лаврику виповнилося 100 років

Миколі Лаврику виповнилося 100 років

Найстаршого жителя Нових Санжар привітали з Днем народження місцеві посадовці.

5 грудня Миколі Єгоровичу Лаврику виповнилось 100 років. Із ювілейним Днем народження найстаршого мешканця селища поздоровили керівник апарату райдержадміністрації Інна Чернуха, голова райради Геннадій Супрун, голова селищної ради Інна Коба і голова районної організації ветеранів Володимир Сальний.

Микола Єгорович народився на Сумщині в 1918 році. Після закінчення школи, чоловік вступив навчатися до медучилища. У 1936 році Микола Лаврик почав працювати медиком на військовій базі винищувачів у Шостці. Через три роки базу, до якої входив лікар, дислокували на війну з Японією. Військові зайняли територію біля річки Халхін-Гол, що в Монголії. Згодом їх перекинули в Київський військовий округ.

Микола Лаврик пройшов Другу світову війну, звільняв Україну, Румунію, Болгарію, Югославію і Австрію. Отримав чин офіцера. Разом із дружиною працював у Сибірі. Після повернення в Україну, сім’я Лавриків переїхала жити в Нові Санжари. Микола Єгорович продовжив працювати терапевтом, а його дружина Людмила Онисимівна — окулістом.

Гості привітали ювіляра з Днем народження і вручили йому квіти та солодкий подарунок.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 грудня 2018, 09:02 | Нові Cанжари | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації