Вхід | Реєстрація

Державні автошляхи Кобеляцького району утримують приватні дорожні компанії

Державні автошляхи Кобеляцького району утримують приватні дорожні компанії

Дороги державного значення Полтавської області перебувають на балансі Служби автодоріг у Полтавській області. У Кобеляцькому районі проходять дві таких автомобільних дороги: М-22 Полтава — Олександрія та Н-31 Дніпро —Царичанка — Кобеляки — Решетилівка.

Загальна протяжність державних автомобільних доріг, які проходять через Кобеляцький район, — майже 66 кілометрів. Ці дороги обслуговують приватні підрядні організації — «Ростдорстрой», «Альтком». «Онур».

— Згідно укладених договорів зі Службою автодоріг, філія «Кобеляцький райавтодор» ДП «Полтавський облавтодор» працює на умовах договору субпідряду з компанією «Альтком», яка утримує автодорогу Н-31 Дніпро — Решетилівка. Компанія «Ростдорстрой» забезпечує проїзд на автошляху М-22 Полтава — Олександрія. Турецька компанія «Онур» проводить утримання на об’єктах незавершеного будівництва на автодорозі Н-31 Дніпро — Решетилівка, — розповідає заступник начальника Служби автодоріг Анатолій Мягкохліб.

Підрядні організації забезпечені протиожеледними матеріалами, паливом та технікою (піскорозкидачі, солерозподілювачі, навантажувачі, автогрейдери, роторні снігоочищувачі, трактори, навісне обладнання).

Загалом  для ліквідації зимової слизькості та забезпечення безперебійного руху на автодороги Полтавської області готові виїхати близько 200 машин та механізмів. На період складних погодних умов вводиться цілодобове чергування.

Просимо водіїв враховувати погодні умови під час планування маршрутів, за можливості — утриматися від поїздок. Під час руху неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху: зберігати дистанцію, не порушувати швидкісного режиму, дотримуватися правил маневрування. У разі проблемних ситуацій, звертатися до диспетчерської Служби автодоріг – (050)409–80–01.


Автор: Прес-служба Служби автомобільних доріг у Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
14 грудня 2018, 19:14 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації