Вхід | Реєстрація

Працівниками Кобеляцького відділу поліції розкрито факт крадіжки майна в місцевого жителя

Працівниками Кобеляцького відділу поліції розкрито факт крадіжки майна в місцевого жителя

До чергової частини Кобеляцького відділу поліції надійшло повідомлення від 67-річного місцевого жителя з приводу крадіжки належного йому телефону та розрахункової картки.

В ході проведення першочергових розшукових заходів працівниками сектору реагування патрульної поліції Кобеляцького відділу поліції встановлено особу причетну до даної події, нею виявилася місцева 35-річна місцева жителька.

По даному факту слідчим відділенням Кобеляцького відділу поліції відкрито кримінальне провадження за статтею 185 ( крадіжка ) Кримінального кодексу України.

Речовий доказ вилучено.

На даний час триває слідство.


Автор: Анастасія Вітрук, прес-служба Кобеляцького віддлу поліції


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 грудня 2018, 10:02 | Кобеляки | Кримінал
1. Slavko / 18 грудня 2018, 18:33
Ну знову ! Як дістав цей галімий піар кобеляцького ВП ! Повторююсь. Як немає варіантів щось отримати – так відразу і злочин, а як є варіанти – немає злочину. Оце і є справжня щоденна «сумлінна» праця кобеляцького вп. Пані Вітрук, мабуть, сидить там у кабінеті і нічого не знає. Але ж, на жаль, знає...
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації