Вхід | Реєстрація

Миколай побував у першачків

Миколай побував у першачків

У міській школі №3 для найменших учнів відбулося святкове дійство, у якому взяли участь школярі, педагоги і батьки.

18 грудня, напередодні Дня Святого Миколая, класовод Вікторія Пугач та педагог Варвара Дядюра підготували для першокласників тематичний захід. На імпровізованій сцені відбувалося справжнє казкове дійство із Зимою, Бабою Ягою та Святим Миколаєм. Під час заходу першокласники дізнались про традиції відзначення цього свята.

До участі педагоги залучили старших учнів, які виконували ролі різних казкових героїв.

Школярі танцювали, розказували вірші та грали в рухливі ігри. Мами першачків теж підготували танець. Крім того, вони пригостили всіх присутніх солодкою здобою. Завітав до найменших школярів і Святий Миколай. Він поздоровив їх зі святом, побажав, аби діти ніколи не знаходили під своєю подушкою різочки, і роздав солодкі подарунки.


Автор: «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
20 грудня 2018, 11:45 | Кобеляки | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації