Вхід | Реєстрація

У залі засідань обласної ради сьогодні відбулося спільне засідання постійних комісій

Їх члени обговорювали питання, винесені на розгляд 24 сесії обласної ради 5 скликання. Серед основних, що їх розглянуть на майбутній сесії, – Програма соціально-економічного розвитку області на 2010 рік, подовження контрактів керівників суб'єктів господарювання та реформи освітніх закладів регіону.
На засіданні постійних комісій з питань паливно-енергетичного комплексу, забезпечення законності та правопорядку та охорони здоров'я населення обласної ради затвердили кілька десятків питань, що їх винесено на розгляд 24 сесії облради 5 скликання. Щоправда, 2 пункти відразу зняли, адже стосувалися вони місцевих виборів, які постановою Верховної Ради були перенесені на невизначений термін. Інші питання порядку денного, серед яких – про організацію оплачуваних громадських робіт на 2010, про програму соціально-економічного розвитку області, про забезпечення лікарняних заходів інсуліном – дискусії серед присутніх депутатів не викликали.
Жваве обговорення викликав лише пункт порядку денного про керівників суб'єктів господарювання спільної власності територіальних громад області. Зауваження головуючих викликали звіти про діяльність підпорядкованих підприємств, подані керівниками «Полтававодоканалу» та «Полтаватеплоенерго». Такі звіти, говорять очільники профільних комісій, були надані на розгляд в останній момент і не розкривали усіх аспектів діяльності означених підприємств. Натомість, ті, хто звітував, запевнили: готові надати для ознайомлення усі необхідні матеріали, котрі стосуються діяльності комунальних підприємств.

Автор: Олександр Крумін, www.misto-tv.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 лютого 2010, 17:17 | Полтава | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації