Вхід | Реєстрація

Кобеляцький район з бюджетом на 2019 рік

Кобеляцький район з бюджетом на 2019 рік

20 грудня голова райдержадміністрації Таміла Шевченко взяла участь у черговому засіданні сесії Кобеляцької районної ради. На порядок денний було винесено 27 питань. І так, як проведенню пленарного засідання передували засідання профільних постійних комісій районної ради та засідання узгоджувальної ради, до складу якої входять всі голови постійних комісій та голови фракцій, які представлені в раді, без обговорень були прийняті найважливіші питання порядку денного. А саме: районний бюджет на 2019 рік та внесення змін до показників районного бюджету на 2018 рік.

Також депутати прийняли ряд районних програм, зокрема: економічного і соціального розвитку Кобеляцького району на 2019 рік та підтримали внесення змін до діючих районних програм.

Насамкінець засідання, голова райдержадміністрації Таміла Шевченко та голова районної ради Володимир Кішінський подякували депутатам за плідну роботу протягом 2018 року, за діловий підхід до прийняття найважливішого документу – районного бюджету на 2019 рік та привітали усіх присутніх з наступаючими новорічними святами.


Автор: прес-служба Кобеляцької РДА


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 грудня 2018, 13:55 | Кобеляки | Фінанси
1. Slavko / 24 грудня 2018, 18:08
І що ж то за "програми розвитку" ?? Знову, земля – "Добробуту", дерева – Лугандону, глина й пісок – туркам, чи що там іще залишилося ? А що ж ви для себе залишили, невже тільки скромні зарплати ??? Якась дуже таємнича ваша прес-служба РДА !
2. Slavko / 24 грудня 2018, 18:11
Забув. Ця ваша програма – це програма вашого прямування до пекла, куди вам і дорога, то ж уперед !
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації