Вхід | Реєстрація

Діти малюють піском та грають у аерохокей

Діти малюють піском та грають у аерохокей

Сучасним обладнанням учнів Кобеляцького навчально-реабілітаційного центру забезпечили меценати.
Кілька місяців тому група активних та ініціативних молодих людей з різних міст України вирішили допомогти дітям із особливими потребами. Їх вибір пав на Кобеляцький навчально-реабілітаційний центр.
Розповідає Володимир, учасник благодійного проекту:

— Ми назвали свій проект «Пліч-о-пліч». Він об’єднав більше двох десятків активістів із Києва, Харкова, Дніпра і Кобеляк. Спільними зусиллями ми вирішили робити добрі справи, від яких виграє суспільство. І зокрема — діти. Я запропонував допомогти школярам, котрі навчаються в Кобеляцькому навчально-реабілітаційному центрі.

Учасники проекту завітали до освітньої установи і дізналися, що найбільше потребують її вихованці. Виявилось, що дітям не вистачає спеціального обладнання для сенсорної, релаксійної та ігрової кімнат.
Учасники проекту зібрали близько 350 000 гривень, аби придбати необхідне устаткування. Днями його привезли і встановили в навчально-реабілітаційному центрі.

Як повідомила директор НРЦ Валентина Шпорт, меценати допомогли укомплектувати кімнату психологічного розвантаження, яку працівники центру відкрили 1 вересня. Крім того, завдяки зусиллям спонсорів, для дітей облаштовані дві ігрові кімнати, що знаходяться в спальному корпусі.

— Тепер у навчально-реабілітаційному центрі з’явилося сучасне обладнання для дітей, які потребують особливих освітніх потреб, — говорить директор. — Для них встановили сухий басейн, інтерактивну підлогу, аерохокей та багато іншого ігрового обладнання. Діти відвідують ігрові кімнати разом із вихователями у вільний від навчання час. У кімнаті психологічного розвантаження з ними проводить індивідуальну роботу психолог.

Валентина Шпорт від імені колективу НРЦ і від себе особисто подякувала меценатам, які допомогли придбати обладнання для дітей.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
28 грудня 2018, 10:21 | Кобеляки | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації