Вхід | Реєстрація

Астрологічний прогноз: що готує наступний рік

Астрологічний прогноз: що готує наступний рік

Багатьох читачів цікавить, чого чекати в 2019‑му різним знакам Зодіаку і кому пощастить у рік Жовтої Земляної Свині? Наступний рік буде вдалим для знаків Води (Рака, Скорпіона, Риб), Землі (Тельця), Вогню (Лева) і Повітря (Водолій).

Рік миролюбної Свинки, яка посяде на трон 5 лютого 2019‑го, стане найсприятливішим для того, щоб підвести підсумки. Тим більше, що на Свині закінчується 12‑річний цикл східного календаря.

За словами астрологів, господиня року намагатиметься з кращого боку відбитися на всіх сферах життя: особистої, ділової, фінансової та інших. Осторонь не залишиться ніхто, так як Свиня буде направляти «на шлях істинний» навіть найбільш зневірених осіб. Саме в 2019 році чимало людей зважаться змінити звичну сферу діяльності, переїдуть жити в інше місто або навіть країну, а також спробують налагодити особисте життя. Простіше кажучи, приходить пора підводити підсумки: примириться з ворогами, пробачити минулі розбіжності, віддати всі борги і зважитися на те, що раніше здавалося страхітливим. Свиня допоможе з реалізацією планів, адже це найбільш добродушна, чесна, контактна і чутлива тварина. Добра Жовта Свинка притягне у своєму п’ятачку багато хорошого!

Наступний рік буде наповнений яскравими, активними і відкритими бажаннями жити, творити, радіти життю в усіх його іпостасіях. Багато з нас перестануть замислюватися про завтрашній день і почнуть цінувати те, що мають на цей момент.

На практиці небесний протекторат буде виглядати як виконання всіх бажань, у тому числі і заповітних. І ніби сам Всесвіт буде працювати заради цього.

Обставини в 2019 році для згаданих знаків зодіаку будуть складатися так, що вони обов’язково здобудуть перемогу. Та розслаблятися не варто, адже фортуна любить сильних і наполегливих.

Під впливом настільки впевненої покровительки буде досить легко викорінити почуття страху і невпевненості у власних силах. У першу чергу такий підхід позначиться на відносинах з протилежною статтю, свої половинки відшукають навіть ті, хто вже і не розраховував на таку прихильність долі. Немає ніякої гарантії, що довгоочікувані відносини збережуться надовго. Уся проблема криється в самому символі 2019 року, оскільки Свиня вельми поверхнево ставиться до почуттів. Не варто загострювати на цьому факті особливу увагу, бо прийшла пора навчитися з легкістю відпускати від себе людей. На подружніх парах цей факт ніяк не відіб’ється, а, швидше, навпаки, люди будуть намагатися з усіх сил зміцнити існуючий зв’язок.

Аналогічна легкість буде проглядатися і в поглядах на фінансову сторону буття, гроші будуть дуже легко прибувати, але ось відкласти їх на потім просто не вдасться. Непогане рішення — позичати не надто великі суми. Брати великі кредити або позички суворо заборонено, так як повернути кошти буде дуже важко.
Особливої уваги потребує сфера здоров’я. Справа в тому, що свиня вельми поверхнево ставиться до різних симптомів виникнення болячок, а тому багато хто навіть не помітить виникнення якого-небудь хронічного захворювання.

Загалом 2019 рік характеризується, як дуже легкий: усе, що замислюється, обов’язково збудеться навіть без титанічних зусиль.

 

Овен

У наступному році Овни досягнуть успіху в кар’єрному плані. Якщо ви чітко сформулюєте свою мету в ніч з 31 грудня на 1 січня, то все обов’язково здійсниться. Не бійтеся вимагати від оточуючих більшого. Можливо, будуть виникати непорозуміння на роботі з колегами, але вони не повинні гальмувати ваших амбіцій. Готуйтеся до того, що в рік Свині вас можуть оточувати недоброзичливці і заздрісники. Можливі ускладнення зі здоров’ям в період міжсезоння. Також бережіть нирки.

Любовний гороскоп для Овнів на 2019 рік говорить, що сімейні пари і представники знаку, які перебувають у відносинах, зможуть зміцнити свій союз і зрозуміють коханих людей краще. Вільним представникам знаку варто придивитися до свого оточення, адже хтось із знайомих давно поклав на вас око і мріє вийти із зони друзів.

 

Телець

Тельцям у рік Жовтої Земляної Свині буде над чим замислитися. Головною тенденцією року для багатьох представників знаку стануть пошуки себе і свого призначення. Якщо захочеться зайнятися благодійністю, то не стримуйте благородні пориви і присвятіть життя турботі про інших (хоча б до того моменту, поки буде така можливість). Влітку можете стрімко піти вгору по кар’єрних сходах. Головна порада — нічого не бійтеся і не сумнівайтеся у своїх можливостях. Зазвичай радять спочатку думати, а потім відповідати, але у вашому випадку все навпаки: спочатку погоджуйтеся на вигідні пропозиції, потім обмірковуйте плюси і мінуси. Конкуренти в цьому році будуть досить активними, тому, якщо будете вагатися, «грошовий стілець» просто виб’ють з-під вас.

Багато сімейних пар зважаться на поповнення в сім’ї. Любові і турботи буде дуже багато. Намагайтеся бути терплячими. Кохана людина виконає ваше бажання, яке ви загадаєте в новорічну ніч.

 

Близнюки

Астрологічний прогноз для Близнюків попереджає, що в новому році представникам двоїстого знака потрібно бути вкрай обачними у фінансових питаннях. Не варто брати кредитів, оскільки це нічим хорошим не закінчиться: або дорога покупка розчарує вас, або довго не зможете повернути борг через якісь обставини. Будьте менш упертими і навчіться нарешті прислухатися до порад близьких людей. На роботі почніть сприймати всерйоз поради старших і досвідченіших колег.

Представники знаку, які одружені або перебувають у стосунках, отримуватимуть багато турботи і любові. Самотні представники знаку будуть мати успіх серед протилежної статі, але потрібно зрозуміти, чого вам не вистачає для щастя. Зумійте розпізнати серед багатьох людей саме того, до кого лежить ваше серце.

 

Раки

Хоч би яка була ваша завантаженість на роботі і в сім'ї, намагайтеся не метушитися і нікуди не поспішати, не ставте поки масштабних цілей, що вимагають дуже великих витрат сил. Ці сили вам потрібні не на зовнішні зміни, а на внутрішнє перетворення. Якщо вам удасться його зробити, то і сприятливі події не змусять себе чекати.

2019 рік для Рака буде багатим як на подарунки, так і на випробування. Щоб домогтися успіху, вам потрібно не упускати сприятливі моменти і вміло вирішувати складні завдання. З невеликими проблемами ви зможете впоратися блискавично, а позитивний настрій допоможе інакше поглянути на труднощі, які раніше вибивали з колії. Господиня року, Свиня, раз у раз буде підштовхувати Рака до нетипових для нього вчинків. Навіть у самих замкнутих особистостей, вона зможе пробудити інтерес до подорожей, знайомств, спілкування. Цього року представники зодіаку Рак отримають унікальну можливість підняти свій рівень життя, обзавестися корисними зв'язками, вийти заміж або одружуватися. У вас буде яскраво виражена тенденція до поліпшення рівня життя, до набуття сімейного щастя і позитивних тенденцій в плані здоров'я і самопочуття. Прихильність господині року буде відчувати у всьому, і в освоєнні нового матеріалу, розкритті талантів, зміцненні здоров'я.

 

Лев

Гороскоп для Левів на 2019 рік говорить, що відповідальне ставлення до роботи допоможе вам вийти на абсолютно новий рівень життя. Завдяки товариськості і вмінню подобатися людям, зможете завести багато корисних знайомств, які виявляться настільки вдалими, що гріх не скористатися вигідним становищем. Якщо будете ігнорувати подарунки долі, які самі летітимуть вам у руки, то фортуна відвернеться від вас. Не ігноруйте інтуїцію, якщо в чомусь сумніваєтеся, то перевіряйте інформацію. Ставтеся відповідально до здоров’я. Можливо, знадобиться допомога дерматолога.

Вільних представників знака чекає багато пригод. Однак, не витрачайте час даремно на людей, які несерйозні у своїх намірах. Сімейним знакам вдасться збагатитися і придбати цінну нерухомість.

 

Діва

Дівам у рік Жовтої Земляної Свині потрібно проявити особливу ощадливість до своїх фінансів. Якщо витрачатимете великі суми на те, у чому немає крайньої необхідності, будете часто опинятися в складному становищі. Але це також принесе користь і мотивацію заробляти більше. У новому році підуть на користь різні види спорту. Хобі може перерости в справу всього вашого життя. Не бійтеся щось змінювати. У новому році у вас буде можливість поліпшити своє життя, і тільки від вас залежить, у якому напрямку ви підете.

Любовний гороскоп для Дів на 2019 рік говорить, що багатьом представникам знаку доведеться з’ясовувати стосунки з коханою людиною. Тим, хто разом менше півроку, доведеться усвідомити, що довгий час вони дивилися на свого партнера через рожеві окуляри, але справжньому коханню це не загрожує розривом. Вільні представники знаку познайомляться з гарною людиною до середини року.

 

Терези

Наступний рік буде дуже плідним для представників цього знаку. Не затягуйте із втіленням своїх планів у життя. Почніть підкорювати вершини з початку року і ні в якому разі не розслабляйтеся. Якщо хоча б на мить зупинитеся, то довго не зможете повернутися в лад. Багатьом представникам знаку загрожує набір зайвої ваги. Намагайтеся не переїдати, інакше не просто збільшите свої кілограми, але і погіршите самопочуття. Більше уваги приділіть коханим і рідним людям.

Багато Терезів зважаться на кардинальні зміни в житті. Шлюб буде головною радістю в житті багатьох представників знаку. Навчіться прислухатися до того, що хвилює вашого партнера, якщо не хочете зіпсувати відносини. Почніть боротися з частими нападами агресії, через них ви можете втратити того, хто вам дорогий.

 

Скорпіон

Астрологи стверджують, що для Скорпіонів прийдешні 365 днів будуть стабільними в усіх відношеннях. З’явиться можливість проявити лідерські задатки, а керівництво сприятиме досягненню поставленої мети. Не варто боятися довіряти своїй інтуїції, так як вона допоможе налагодити взаємовигідне співробітництво з потенційними партнерами. Бережіть своє здоров’я і не ризикуйте ним. Забудьте про екстремальні види відпочинку під час відпустки, у більшості випадків це закінчиться травмами.

Зірки пророкують вільним представникам знаку приємне романтичне знайомство, яке може перерости у міцний сімейний союз. Багато представників знаку, які перебувають у відносинах, часто будуть жертвувати собою заради благополуччя коханої людини. Щоб ви не робили, не втрачайте поваги до себе.

 

Стрілець

У рік Жовтої Земляної Свині на Стрільців чекає успіх у всіх сферах життя. Сприятливий час для започаткування власної справи, але для цього необхідно ретельно прорахувати всі ризики і необхідне фінансування. Не соромтеся прохати матеріальної допомоги, якщо вірите у свій успіх. Меценати знайдуться швидко, якщо ви будете активні. Є необхідність пройти медичні обстеження. Бережіть сечовий міхур.

Для вільних представників знаку наступний рік стане чудовим часом для подорожей в нові місця, які принесуть не лише приємні враження, а й корисні знайомства. На любовному фронті у Стрільців — період пристрасті і яскравих емоцій.

 

Козеріг

Гороскоп на 2019‑й для Козерогів каже, що представники цього знаку будуть зайняті роботою, яка почалася ще в минулому році. Нудьгувати часу не буде, оскільки зростуть обов’язки і вимоги до самого себе. Ставтеся простіше до всього того, що відбувається, і не займайтеся самобичуванням з будь-якого приводу. Ніхто не судитиме представників знака зодіаку за дрібні проколи, натомість невпевненість у собі гратиме не на вашу користь. Навіть якщо не до кінця розумієте, що робите, то робіть це впевнено. Удача буде на боці Козерогів. Також у житті з’явиться ще більше людей, які цінують вас.

Любовний гороскоп для Козерогів на наступний рік говорить, що вільним представникам знаку не вистачає легкості для того, аби завести серйозне романтичне знайомство. Представникам знаку, які перебувають у відносинах, варто бути ніжнішими з коханими людьми.

 

Водолій

Для Водоліїв у рік Жовтої Земляної Свині багато справ, розпочатих на початку 2019‑го, можуть затягнутися до початку нового. Протягом 365 днів вам вдасться знайти нових партнерів, які готові зробити серйозні вкладення у ваші проекти. Багато заповзятливих Водоліїв у 2019‑му не зможуть відмовити собі в задоволенні відкрити власну справу.

Гороскоп відносин на наступний рік говорить, що в любові є ймовірність загострення конфліктів з коханою людиною. Флірт на стороні не призведе ні до чого хорошого, але точно буде розкритий. Намагайтеся відповісти собі на питання, чого хочете від теперішніх відносин. Дуже прибутковий рік. Хвороби особливо не турбуватимуть, якщо будете вчасно звертатися до фахівців.

 

Риби

Якщо в 2018 році Жовтої Земляний Собаки представники знаку почували себе невпевнено і часто не могли зрозуміти власну поведінку, то в новому році Риби будуть відчувати себе абсолютно у своїй тарілці. Ні вам, ні близьким, ні навіть керівництву ваші ідеї не будуть здаватися дивними. У кар’єрному плані Риби будуть сповнені здоров’я і впевненості в усіх своїх діях. Багато представників знаку в 2019‑му відкриють у собі нові сторони, проявлять свої кращі якості. У вас не буде ніяких проблем зі здоров’ям, хіба що невеликі застуди з необережності, і ті — короткочасні.

Щодо кохання, наступний рік стане не найвдалішим для Риб, особливо для тих, хто все ще знаходиться в пошуку супутника життя. У сімейних представників знаку час від часу можуть виникати конфлікти на тему дітей, методів виховання, пріоритетів.


Автор: «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1 січня 2019, 10:49 | Полтавщина | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації