Вхід | Реєстрація

«Укрпошта» підвищила тарифи на доставку

«Укрпошта» підвищила тарифи на доставку

Із 1 січня оператор поштового зв’язку «Укрпошта» підвищив тарифи на доставку листів і відправлень. У середньому вартість тарифів зросла на 15 відсотків.

Зокрема, вартість простої письмової кореспонденції вагою від 1 грама до 3 кілограмів включно підвищено на 14,3 відсотка — для непріоритетних, на 11,1 — для пріоритетних відправлень. Доставка відправлень у рамках послуги «Укрпошта Стандарт» вагою 10 кілограмів коштує 42 гривні в межах області, 48 гривень — у межах країни. Для посилок вагою 20 кілограмів вартість становить 60 та 65 гривень відповідно.

При цьому обмеження розмірів відправлення за довгою стороною для послуги «Укрпошта Стандарт» збільшиться з 50 до 70 сантиметрів, ціна за адресним забором відправлення зросла на 3 гривні, до 15 гривень.

Вартість пересилання відправлень за послугою «Укрпошта Експрес» вагою 10 кілограмів склала 49 гривень по області, 55 — по Україні. Для 20‑кілограмових посилок — 70 та 75 гривень відповідно.

Послуга «SmartBox» для розміру XS обійдеться 35 гривень за одну коробку, для S — 38 гривень, для М — 44 гривні, для L — 50 гривень.

Також із нового року «Укрпошта» скасувала доплату 12 гривень за доставку посилок у сільську місцевість для послуги «Укрпошта Експрес».

Як повідомила начальник Кобеляцького центрального відділення поштового зв’язку Любов Голтвянська, із 1 січня у населені пункти, де проживає менше 500 чоловік, листи, періодичні видання, пенсії та посилки доставлятимуться один раз на тиждень, у п’ятницю.


Автор: «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
3 січня 2019, 09:26 | Полтавщина | Суспільство
1. orakul / 3 січня 2019, 12:01
Коментар видалено за порушення пункту 2.3, 2.5 Правил користування сайтом
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації