Вхід | Реєстрація

Геннадій Супрун відмовився від матеріальної допомоги

Геннадій Супрун відмовився від матеріальної допомоги

У цьому році голова районної ради оздоровлюватиметься та вирішуватиме соціально-побутові питання за власні кошти.

Наприкінці грудня відбулася 29 сесія Новосанжарської районної ради. На початку засідання керівники району привітали з ювілейним днем народження Тетяну Ганжу, директора Кунцівської школи та депутата райради. Їй вручили квіти й іменний годинник.

На пленарному засіданні районні обранці розглянули 42 запитання. Зокрема, обговорили бюджет на 2019 рік. За попередніми підрахунками, власні доходи загального фонду районного бюджету затверджені в сумі 11,3 мільйона гривень. Обсяг освітньої субвенції склав 13,51 мільйона гривень.

По загальному фонду на заклади освіти спрямовані видатки за рахунок доходів районного бюджету — 21,488 мільйона гривень. Видатки на заклади охорони здоров’я склали 2,294 мільйона гривень, на заклади культури — 1,729 мільйона.

Також депутати затвердили умови оплати праці голови районної ради Геннадія Супруна.

Щомісячно голова райради отримуватиме до зарплати надбавку за вислугу років у розмірі 15 відсотків до посадового окладу, з урахуванням надбавки за ранг та залежно від стажу служби, за високі досягнення у праці — 50 відсотків посадового окладу з урахуванням доплати за ранг та надбавки за вислугу років, премію — 50 відсотків середньомісячної заробітної плати.

Виявилось, що Геннадій Супрун відмовився від допомоги на оздоровлення при виході у щорічну відпустку та матеріальної допомоги для вирішення соціально-побутових питань. Ця виплата дорівнює посадовому окладу голови райради.

На завершення засідання депутати підтримали звернення колег щодо катастрофічного стану з фінансуванням закладів культури та соціального захисту населення Новосанжарською селищною радою.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
3 січня 2019, 11:42 | Нові Cанжари | Фінанси


1. земеля / 3 січня 2019, 14:00
Неприятно слушать этого «соловья» Диденко как он восхваляет своего кумира Супруна и его героический подвиг об отказе от доплаты за видпустку. Ай да герой. А тому соловью-Диденку слабо озвучить какой оклад у его героя. А то одни дополнительные видсотки перечислил (50+50+15). Не хило. А кто ж интересно решает: хорошо он работает или нет, а ведь за 50% надо пахать и пахать.
Не файно считать чужие деньги, но с другой стороны он наш слуга, и платим ему мы. А вдруг я зря так думаю. Может Супрун бедный пан, и его полный оклад со 115% в итоге меньше чем пенсия у бабуси? Тогда давайте всем миром скинемся ему по гривне.
2. Деп / 3 січня 2019, 19:13
Так відмовився чи зменшив розміри матеріальних допомог? Рік 2018 завершився
декларація не загорами тоді
і подивимося хто від чого "відмовився".
3. ЛУНА / 3 січня 2019, 21:47
Доплата на оздоровление есть обязательной доплатой при выходе в отпуск ,ее он точно получит.15%за выслугу тоже обязательная надбавка,все остальное зависит от "досягнень"Есть одна истина,если ктото отказывается от денежного вознаграждения за работу,значит у него есть иной интерес.Я бы не спешила восхищаться.Вот почему так много сказано о чьей то зарплате и всего две строчки о катастрофическом состоянии финансирования соц.сектора?
4. ЛУНА / 5 січня 2019, 16:02
И что же?Я была права."Достижения" уже есть.Из источника в соц.сети возглавляемый вышеупомянутым господином райсовет отказался быть основателем музыкально-художественной школы в поселке.Фактически они ликвидировали школу.Я давно говорила что все вот эти рай обл советы это тунеядцы и бездельники с высокой оплатой ничего не делания.Должна быть громада и государство и правильное перераспределение финансов.
5. antibloger / 5 січня 2019, 16:42
4.ЛУНА
«4. ЛУНА / сьогодні, 16:02»

Ключові фрази "Должна быть" и "правильное перераспределение финансов", тут я б добавив справедливе, але на жаль цього немає ні в Новосанжарській ОТГ, ні в районній раді, за набиванням власних кишень чиновники забули що є інші люди, в яких також є сім’ї і діти...
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації