Вхід | Реєстрація

У Миргороді припинили карантин у школах

У Миргороді припинили карантин у школах

У Миргороді припиняють дію обмежувальних заходів, які було введено з 18 грудня 2018 року на території міста у зв’язку із високим рівнем захворюваності на ГРВІ та грип. Відповідне рішення ухвалили на засіданні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, що відбулася сьогодні у міській раді.

На засіданні, яке провів перший заступник міського голови, голова комісії з питань ТЕБ і НС Сергій Швайка, обговорили поточну ситуацію з захворюваністю. За інформацією завідувача  Миргородського міжрайонного відокремленого підрозділу лабораторних досліджень державної установи «Полтавський обласний лабораторний центр МОЗ України»  Миколи Олефіра, моніторинг показників свідчить про спад захворюваності. На зниження показників вплинули обмежувальні заходи, які були запроваджені, та загальний План санітарно-профілактичних заходів. Про це повідомили у Кременчуцькій міській раді.

Обговоривши ситуацію, комісія ухвалила рішення про припинення дії обмежувальних заходів, які було введено з 18 грудня 2018 року.


Автор: «Новини Полтавщини»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації