Вхід | Реєстрація

Поліцейські спіймали двох злодіїв

Поліцейські спіймали двох злодіїв

До чергової частини Кобеляцького відділу поліції надійшло повідомлення від 58‑річної місцевої жительки про те, що невідома особа таємно, шляхом пошкодження замикаючих пристроїв, проникла до будинку заявниці, звідки викрала належну їй побутову техніку та речі.

У ході проведення першочергових оперативно-розшукових заходів працівниками карного розшуку встановлено, що це кримінальне правопорушення вчинив 36‑річний місцевий житель.

Речові докази вилучено та направлено на експертизу.

За цим фактом слідчим відділенням Кобеляцького відділу поліції розпочато кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 («Крадіжка, поєднана з проникненням у житло») Кримінального кодексу України.
Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.
На цей час триває слідство.

 

Украв. Випив? У тюрму

У ході відпрацювання території Кобеляцького району до дільничних офіцерів поліції Кобеляцького районного відділу поліції ГУНП в Полтавській області надійшло звернення від 31‑річного місцевого жителя, який повідомив про факт крадіжки належного йому майна.

У ході спілкування з односельцями заявника та проведення розшукових заходів дільничні встановили, що до цієї події причетний 35‑річний мешканець Кобеляцького району, раніше судимий.

Речові докази вилучено.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 («Крадіжка») Кримінального кодексу України.

На цей час триває слідство.


Автор: Анастасія Вітрук, прес-служба Кобеляцького віддлу поліції


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 січня 2019, 10:13 | Кобеляки | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації