Вхід | Реєстрація

Райрада передала в селище музшколу і будинок творчості

Райрада передала в селище музшколу і будинок творчості

3 січня відбулася тридцята позачергова сесія Новосанжарської районної ради. Під час зібрання депутати розглянули три питання.

Усього на сесії були присутні 23 районні обранці. Фактично одноголосно (один утримався) депутати проголосували за вихід районної ради із засновників Новосанжарської дитячої музичної школи та Новосанжарського будинку дитячої та юнацької творчості.

Своїми рішеннями районні обранці надали селищній раді всі повноваження засновника юридичної особи. Також зобов’язали забезпечити фінансування бюджетних установ із 1 січня цього року.

На завершення зібрання депутати звернулись до своїх селищних колег щодо термінового завершення процесу прийняття в комунальну власність Новосанжарської громади всіх бюджетних установ, що розміщені на її території, та здійснення їх утримання за рахунок коштів бюджету ОТГ.

Нагадаємо, що 20 грудня відбулась бюджетна сесія селищної ради. Депутати не виділили коштів для утримання музичної школи, Центру культури і туризму та бібліотеки.

Депутати районної ради, у свою чергу, спрямували на заклади культури 1 729 000 гривень, на заклади освіти — 21 488 000.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 січня 2019, 17:50 | Нові Cанжари | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації