Вхід | Реєстрація

Культуристів побільшає

Культуристів побільшає
Роман Горбенко демонструє, як потрібно займатись на тренажерах

У вівторок в Сухинівці відкрився спортивний зал із сучасними тренажерами.

Більше року тому жителі невеликої громади відзначали приємну подію. У Сухинівці відкрили відреставрований сільський будинок культури. На його ремонт і оновлення актового залу витратили 1 250 000 бюджетних коштів.

Час показав, що ці кошти не були витрачені дарма. Адже приміщення ніколи не пустує, його постійно відвідують місцеві жителі. У будинку культури працюють різні секції. Для учасників самодіяльності діють вокальний і танцювальний гуртки. Депутати сільради придбали для них музичне обладнання і костюми.

Крім залу для проведення урочистостей, у приміщенні є ще кілька кімнат. У одній із них встановили більярдний і тенісні столи, закупили шашки, шахи і лото.

Розповідає сільський голова Ігор Рябека:

— Усього в нас проживає більше 80 дітей різного віку, не враховуючи молодих чоловіків. Працюємо над тим, аби їм було, чим зайнятись. Особливу увагу приділяємо спорту. З квітня у виконком сільради ввели посаду спортінструктора. Ці обов’язки виконує Роман Андрейко. Наша футбольна команда «Стріла» виступає в районних чемпіонатах. Є в нас і збірна з волейболу. Регулярно місцеві приходять грати в теніс і більярд.

Зі слів очільника сільради, навесні поряд із будинком культури встановили вуличні тренажери. Їх придбали за 100 000 на умовах співфінансування з обласним бюджетом. Місцевий депутат Тетяна Шуміхіна запропонувала взяти участь у проекті. А кошти зі свого резервного фонду виділив заступник голови обласної ради Анатолій Ханко.

— Узимку погода не дозволяє займатись на вулиці, тож депутати вирішили обладнати вільну кімнату в будинку культури під спортивний зал, — продовжує Ігор Рябека. — Тренажери замовили в чернігівської фірми за 115 000 гривень, ще 20 000 витратили на гумове покриття.

15 січня спортзал почав офіційно працювати. Роман Андрейко запросив провести перше заняття для хлопців свого колегу Романа Горбенка. Чоловік є учасником багатьох змагань із силових видів спорту, близько 15 років працює в тренажерному залі, що при дитячо-юнацькій спортивній школі, де діє відділення пауерліфтингу.

Горбенко зупинився на правилах із техніки безпеки, особливостях силових тренувань. Наостанок спортсмени домовились згодом провести спільні тренування та змагання між сухинівськими і кобеляцькими спортсменами.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 січня 2019, 15:31 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
1. Slavko / 27 травня 2019, 00:12
" почав офіційно працювати. Роман Андрейко"...

Почав та й не працює. Сухинівський сільський голова узяв на роботу зятя секретарки, тепер працюють... коли бажання є... Непогано в Сухинівці працювати! Робочий графік - вільний. Доречі, там уже й кобелячан беруть на роботу, з робочим місцем у Кобеляках... Хто бажає ?
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації