Вхід | Реєстрація

Тарифи переглянуть

Тарифи переглянуть

9 січня відбулося засідання виконавчого комітету Новосанжарської селищної ради.

На зібранні присутні обговорили тарифи на водопостачання і вивезення твердих побутових відходів, що вступили в дію з 1 січня цього року.

Нагадаємо, що 14 грудня комунальне підприємство «Джерело» повідомило про намір підняти ціни на свої послуги. 1 кубометр холодної води для побутових користувачів і бюджетних установ подорожчав до 18,9 гривні, для інших споживачів — до 43 гривень. Послуги з вивезення твердих побутових відходів коштуватимуть населенню 141,67 гривні за кубометр, 21,25 гривні з однієї особи на місяць, для бюджетних установ та інших споживачів — 127,2. За вивезення рідких побутових відходів діятиме єдиний тариф для всіх — 100 гривень за кубометр. Згодом про подорожчання послуги з водопостачання повідомило і дочірнє підприємство «Добрі руки», що обслуговує жителів Зачепилівки. З 1 січня кубічний метр води для зачепилівців подорожчав до 14 гривень.

Члени виконкому розглянули статті витрат, що впливають на формування тарифів з водопостачання і вивезення відходів. У результаті, вони доручили керівникам комунальних підприємств переглянути розрахунки тарифів з урахуванням наданих пропозицій і зауважень.

Також виконком підготував на чергову сесію, що відбудеться 23 січня, проект рішення «Про внесення змін до Програми фінансової підтримки комунальних підприємств Новосанжарської селищної ради на 2019 рік». Відповідно до нього, депутатам пропонується перенаправити 1 130 000 гривень, що передбачені на видатки КП «КомунСервіс», для «Оберегу».


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 січня 2019, 12:11 | Нові Cанжари | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації