Вхід | Реєстрація

На апаратній нараді говорили про оренду земель

На апаратній нараді говорили про оренду земель

Учора на черговій щотижневій нараді у голови райдержадміністрації розглянуто три питання. Про стан  розрахунків за оренду земельних та майнових часток (паїв) в сільськогосподарських підприємствах та фермерських  господарствах за 2018 рік доповідала начальник відділу агропромислового розвитку  райдержадміністрації Тетяна Чердак.

Підбиваючи підсумки розглянутого питання, голова райдержадміністрації Таміла Шевченко акцентувала увагу на необхідності проведення роз’яснювальної роботи із керівниками сільськогосподарських підприємств та фермерських господарств району щодо підвищення розміру за оренду земельних часток (паїв), доручила надати інформацію про розмір орендної плати сільськогосподарськими підприємствами та фермерськими господарствами в розрізі сільських рад району, акцентувала увагу на необхідності активізації роботи, за участі представників податкової інспекції, а за необхідності, створення відповідної робочої групи, щодо легалізації виплати орендної плати та підготувати пропозиції з даного питання.

Про стан виплати заробітної плати та стан  розрахунків за енергоносії  установами і організаціями, що фінансуються з районного бюджету за 2018 рік, доповідав начальник фінансового управління райдержадміністрації  Андрій Дацко.

Підбиваючи підсумки розглянутого питання, Таміла Шевченко зазначила, що основною проблемою  забезпечення своєчасності виплати заробітної плати є значне невиконання  дохідної частини  районного бюджету. У 2018 році виконання  дохідної частини становило 85,9%.

У грудні 2018 року  всі  надходження податків та зборів, що надійшли  до районного бюджету, а це 7 млн.грн., були спрямовані на виплату заробітної плати та часткову оплату за спожиті енергоносії. Голова РДА вказала на необхідності забезпечення раціонального використання коштів на утримання установ і організацій, що фінансуються з районного бюджету, рекомендувала активізувати роботу, за участю представників  правоохоронних органів, з легалізації робочих місць . 

По закінченню наради, вже радиційно, завідувач Кобеляцького міжрайонного відокремленого підрозділу   лабораторних досліджень державної установи «Полтавський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров’я України» Валентина Семиног поінформувала про стан захворюваності на гострі  респіраторні вірусні інфекції та грип в Кобеляцькому районі.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 січня 2019, 14:58 | Кобеляки | Політика


1. Slavko / 22 січня 2019, 21:36
Земельна афера. Що робить агрофірма "Добробут"???

Посилання на m.youtube.com
2. Slavko / 22 січня 2019, 21:47
Одним словом, Таміла рекомендувала нелегальним фермерам або платити на утримання адміністрації, як це робить її рідний «добробут» або легалізуватися з своїми робітниками. Чудова нарада, тепер все ясно, як білий день...
3. Slavko / 22 січня 2019, 21:49
Що я пишу? Більше платити, вони давно платять їй данину за невитребувані паї.
4. orakul / 23 січня 2019, 09:17
3.Slavko
«Що я пишу? Більше платити, вони давно платять»

Що, вже сам в собі заплутався? Отож. Ти там на відео кажеш: «на словах кажуть одне, а відповідь дают – друге» «Оце ж воно двояко получається, вроді як ми власники і через це нам виготовляють документацію, а з другої сторони - ми не маємо права ще нічого вирішувати, бо воно не наше». А Голуб цілком здраво пояснює: «..нема документів – ні Добробут не повинен обробляти, ні ви..». Але на ділі воно не так, і так не буде, тому що задумка інша. Їм треба зробити з вас шизофреніків. І це у них гарно виходить. То не недоробки закондавства, то навмисне заплутування. Не буде у вас землі. Рано чи пізно не буде її і в пузатих хвермерів, які ще й бабло кидали на майдан і на війну, яки для того і влаштовували, об у них ту землю забрати. Колись базаряни були такі грамотні, як зараз хвермери. Та й де тепер ті базаряни? Тепер народ скупляються в маркеті та в "Сезоні", а базаряни в опі. Але так пришелепуватим і треба. Ну як же вас вчити, як до вас не діходить". Та виходить, що тільки так. Тобі треба на Привоз на стажування зїздити, аби ти зрозумів їхні технології. СРСР знищили, щоб потім знищити усіх поодинці. І саме патріоти найактивніше копали і копають собі і усім нам яму. Ну хай би краще собі копали. Чому усі люди повинні гинути із-за купи пришелепуватих? Ось тута Ходос намагається вам втолкувати про ваш майдан і гейропу. Бо ви як бики тупо думаєте, що то був ваш вибір. Посилання на www.youtube.com
5. ИВЕН / 23 січня 2019, 10:29
рідний «добробут»

при чім тут ДОБРОБУТ---там уже змінили КЕРІВНИЦТВО--І ТЕПЕРІШНЄ РІШАЄ ВСІ проблеми по аренді,,,,,
6. orakul / 23 січня 2019, 14:14
5.ИВЕН
«при чім тут ДОБРОБУТ---там уже змінили КЕРІВНИЦТВО--І»

В тебе тоже когнітивний дисонанс? Якщо змінили керівництво, то і Добробут десь пропав?
7. ИВЕН / 23 січня 2019, 15:07
В тебе тоже когнітивний дисонанс? Якщо змінили керівництво, то і Добробут десь пропав?

ні --нове КЕРІВНИЦТВО--працює на БЛАГО селян-- які здали ЙОМУ В АРЕНДУ землю,,,,,він хоть щось дає,,,,
8. 1juriy / 23 січня 2019, 15:12
7.ИВЕН
«ні --нове КЕРІВНИЦТВО--працює на БЛАГО селян-- які здали ЙОМУ В АРЕНДУ землю,,,,,він хоть щось дає,,,,»

Подивись в статут підприємства-мета отримання прибутку.
9. orakul / 23 січня 2019, 15:29
7.ИВЕН
«ні --нове КЕРІВНИЦТВО--працює на БЛАГО селян»

Це ти так жартуєш?
10. ИВЕН / 23 січня 2019, 20:10
9.orakul
«Це ти так жартуєш?»


та конечно жартуююююююю,,,,,,
11. Slavko / 23 січня 2019, 21:22
4.orakul
«Оце ж воно двояко получається, вроді як ми власники і через це нам виготовляють документацію, а з другої сторони - ми не маємо права ще нічого вирішувати, бо воно не наше»

Раз ти такий умний і перечиш, то скажи, а в тебе земля під хатою приватизована? Документацію зробив, межі виніс ? Стовпчики закопав ?... Отож ! Але це не дає права Тамілі із Голубом цього зробити без попереднього твого звернення ! Тут оренда і добробут якраз ніпричому ! Тут кляті хабарі клятій Тамілі і клятому Голубу, шоб їх чорти взяли !
12. Slavko / 23 січня 2019, 21:26
4.orakul
«Колись базаряни були такі грамотні, як зараз хвермери. Та й де тепер ті базаряни? Тепер народ скупляються в маркеті та в "Сезоні", а базаряни в опі. Але так пришелепуватим і треба. »

Усе правильно, тільки ти теж знаходишся разом з ними, або й сам такий, у тій самій *опі. Ану скажи, а в тебе нічого не забирають, коли за газ платиш, або Рошен їсиш ?
13. ИВЕН / 23 січня 2019, 21:27
11.Slavko
«Тут кляті хабарі клятій Тамілі і клятому Голубу, шоб їх чорти взяли !
Додати коментар»


так не можна говорити про наших КЕРМАНИЧІВ,,,,,
14. orakul / 23 січня 2019, 22:12
12.Slavko
«Ану скажи, а в тебе нічого не забирають, коли за газ платиш, або Рошен їсиш ?»

Рошен я принципово не їм і тобі не раджу, хоч ти мабуть за нього майданив. Ну а щодо газу, так де ж ти дінешся. Дякуючи свідомим, тепер усі на газовій і кредитній голці. Але хіба вам можна щось пояснити, коли ви на своїй волні, ви все на світі знаєте і тупо нічого не читаєте, окрім того що вам під носа підсовують у газетах. От є така гарна книжечка "ДЕНЬГИ БЕЗ ПРОЦЕНТОВ И ИНФЛЯЦИИ". Написав її не Путін а європейка Маргріт Кеннеді. Але ж ви й європейок не читаєте. Ну може хтось інший почитає. Я ссилочку таки дам. Може таки й ти читнеш хоч Першу главу а в ній "ЗАБЛУЖДЕНИЕ № 2: ПРОЦЕНТЫ МЫ ПЛАТИМ ТОЛЬКО ТОГДА, КОГДА БЕРЕМ ДЕНЬГИ ПОД ПРОЦЕНТЫ" Там ти найдеш відповідь про кредити МВФ, і про газ, і про комунальні платежі. І Таміла з Голубом тут ні при чім. Посилання на malchish.org
15. orakul / 23 січня 2019, 22:34
11.Slavko
«Тут оренда і добробут якраз ніпричому ! Тут кляті хабарі клятій Тамілі і клятому Голубу, шоб їх чорти взяли !»

Таміла і Голуб - елементи системи. Вас не поймеш, чого ви хочете. Комуністи вам були не такі. Ви тоді галасували: треба систему міняти. Поміняли. Навіть «незалежність» здобули. Тепер знову вам не так. То може причина в іншому? Не пробував думати головою? А «Добробут» тут дуже причому. «Доробут» - регіональний підрозділ агрохолдінгу "Астарта-Київ". А агрохолдинг це елемент транснаціональної корпорації. Це саме до цих корпорацій перейде вся реальна влада і тоді вже не буде ні корупції ні олігархів. Це не я придумав, а це так казав любимий ваш Беня в своєму женевському інтервью Немцовій. Але тобі від цього легше не стане. От тобі тупо цитата "В 2014 г. АМКУ предоставил разрешение агропромхолдингу «Астарта» на приобретение предприятия «Зерно-Агротрейд», которое занимается занимается оптовой торговлей зерном, семенами, кормами для животных, сахаром и др.
Запуск новых элеваторов стал очередным этапом инвестиционной программы «Зерно АСТАРТЫ», в рамках которой компания с 2015 года создает элеваторный комплекс общей мощностью хранения более 500 тыс. т." Усікаєш? АМК дав зелене світло. Оптова торгівля зерном, елеватори... ну може ти хоч це поймеш. Петя недавно був у Ярусалимі і вам сказав, що поїхав рішати щось із тамошнім патіархом по вашому томосу. Там щось незаладилось. Але то вам так сказали. Насправді ваш томос йому до одного місця. А що йому дісно треба порішати поки ще в кріслі, так це питання вільної торгівлі з Ізраілем. Канєшно не поймеш, але напишу для других. Фішка в тім, що усе оте зерно і вся зовнішня торгівля тепер піде через Ізраіль. Збудеться ваша віковічна мета і Ураїна не торгуватиме з Рашкою. Радійте з селеною. Тепер з Рашкою торгуватиме Ізраль.... вашим зерном, олією, ну сам там далі придумай чим. Лінь голову забивати. Скажу простіше - усим торгуватиме чим можна тогувати. І рабами також.
16. orakul / 23 січня 2019, 22:43
А тепер про головне, і для вас з селеною та самохіною непізнаваєме. Але може є тут хто з мізками. Я Філону приводив причину непорозуміння з ним. Суть в тім, що треба на все дивитися від загального. Ви ж дивитесь на все від свого тину. Ну це вступ такий. Для розминки. Бо далі піде дуже для вас складне і неймовірне. Але якщо ви чогось не знаєте, то це не означає, що його нема. Так от, що таке Астарта? Хтось скаже: ну назва така. Продвинутіший скаже, що це така богиня була. Була і не одна. Копаємо. "Следует отметить, что само имя Астарты не является настоящим изначальным именем этой богини, а лишь его греческим вариантом, появившимся через несколько тысячелетий после непосредственного расцвета и последующего упадка большинства поклоняющихся ей культов. Количество народов, живущих на плодородной и, в то же время, опасной территории Междуречья или Месопотамии, было очень велико, и у каждого из них было своё виденье и наименование этой великой богини." Але нас цікавлять не греки, їх самих взули і розорили. Дарма, що вони шибко грамотні колись були, не в примір великим украм.
17. orakul / 23 січня 2019, 22:54
"Впоследствии с развитием и возникновением иудаизма и, последующего христианства, образ Астарты начал даже демонизироваться. Она объявлялась одной из верховных демониц. Подтверждением её демонической сущности можно назвать также и одно из её имен — Люцифер или же Анунит — утренняя звезда и, по совместительству в позднехристианской теологии — дьявол." Оце вже ближче до істини. "Определение Астарты как демоицы было положенно в истоках авраамических религий и, в первую очередь — иудаизма. Долгое время, до того, как монотеистическая вера евреев была сформирована, практически все семитские народы почитали Астарту в качестве верховной богини...При распространении иудаизма же началась жестокая борьба нового жречества с языческими традициями и пантеонами" І ця боротьба з вами буде продовжуватись під занменом Астарти. Вона ніде не ділась, вона знову прийшла по ваше тіло і по ваші душі. "в легендах про Соломона, создателя знаменитых соломоновых ключей, сказано, что под конец своей жизни, попав под влияние одной из жен, знаменитый мудрый царь впал в безумство и установил огромный жертвенник, посвященный именно Астарте. Учитывая реально подтверждённые находки о существовании жертвенников Астарты, датируемых приблизительными временами правления Соломона, неудивительно, что эта богиня начала демонизироваться... Супругом богини Астарты стал Астарот — один из верховных демонов Ада..., Астарта в роли демоницы продолжила свой путь соблазнительницы, повелительницы суккубов и злых замыслов. В отличие от Лилит, она стала олицетворять не простую похоть и низменную страсть, а целенаправленную жестокость и хитрый расчет" Повторю для тих хто на танку - ЖЕСТОКОСТЬ И ХИТРЫЙ РАСЧЕТ.
18. orakul / 23 січня 2019, 23:12
Для визову ціє Астарти треба покурити конопель і трішки почаклувати. Українці в таке не вірять, але... це не заважає ім гадати на різдво, а не на різдво гадати на кавовій гуші про безвіз чи безгаз. "Астарта сохранила свою божественную силу и мощь, поэтому никаких практических ритуалов относительно её непосредственного вызова, или же эвокации не осталось. Единственный ритуал непосредственного призыва заключался в вызове теней Астарты. Для этого ритуала необходимо было начертить октограмму, расставив по восьми лучам получившейся звезды свечи. Делать этот ритуал необходимо исключительно в день Сатурна — субботу". Ну це значить в шабат, як колись суботники. Ну як колись був Спиця секретарем РК, а тепер став борцем з кровавим минулим. На манеже все те же. "После вдыхания фимиама, по классическому ритуалу приносятся в жертву белый и черный голубь, а их кровь открывает в этот мир Врата Астарты, через которые проходят её тени. Следует отметить, что в данном ритуале взывание обращено именно к тёмной и демонической ипостаси богини. Проводится ритуал в низинах, предпочтительно — на месте сильных пожарищ или кровавых сражений. Сила вызванных теней позволит вам получить благословение на практически любые дела, нацеленные на ваше обогащение, личную месть или просто успех в любых начинаниях за счет страданий других людей." Оце тобі що значить Астарта. Ну страданія вже є, саженія і восточний хронт теж є. Пофантазуй сам. Головне - "за счет страдания". Це ще влада, тобто земля, не перейшла в законне володіння. А кк перейде, то тоді все ще дуже спроститься. Тоді біомаса піде на добрива. Це окрема тема, але таке вже німці колись практикували. Німці тоді були, як наші так звані «нацики» й завдання у них було те саме - влаштувати парад на Красній площі, як хтось із наших надепів казав. І керівники у них були одні й ті самі. Й інструкції ті самі і фінансисти ті самі. І містика їх теж цікавила.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації