Вхід | Реєстрація

Новосанжарець потрапив у полон до ДНР

Новосанжарець потрапив у полон до ДНР

Боєць 58-й Окремої мотопіхотної бригади Сухопутних військ ЗСУ Станіслав Панченко дійсно потрапив у полон до бойовиків, які опублікували відеозапис з ним. Про це повідомляється на сторінці 58-й ОМПБр у Facebook.

На відео Станіслав називає своє ім’я, а потім зізнається, що разом із друзями випив горілки та покурив марихуану, після чого «пішов убивати». Також він зізнається у тому, що мав проблеми із законом за «гоп-стоп». В період досудового слідства Станіслав Панченко подав документи у військкомат і після проходження навчання він розпочав службу у 58-й бригаді. Коли відбулося судове засідання, то Панченка взяв на поруки замполіт військової частини.

У ЗСУ звернули увагу на те, що відео з "зізнанням" опубліковане тільки на третій день після зникнення Панченка. Такого проміжку часу достатньо, щоб змусити бійця сказати що завгодно, стверджують в ЗСУ.

"Панченко Станіслав Мирославович дійсно боєць 58 ОМПБр. Ми акцентуємо увагу на тому, що, швидше за все, сказані ним слова на відео є результатом психологічного або навіть фізичного тиску шляхом "обробки" військовослужбовця. Підтвердженням цього є те, що відеозвернення опублікувалось тільки на третій день після зникнення військовослужбовця. Фактично цього достатньо для проведення "роз'яснювальної" роботи", - йдеться в повідомленні.

У цьому контексті в бригаді нагадали, що всі інформаційні матеріали проросійських найманців є "нічим іншим, як елементом інформаційної війни".

Як повідомляє інтернет-видання «Полтавщина» щодо вище вказаних проблем із законом, то це підтверджується матеріалами із Єдиного реєстру судових рішень. 1 вересня 2018 року Ленінський райсуд Полтави (суддя Юрій Новак) розглянув матеріали кримінального провадження стосовно Станіслава Панченка. Його обвинуватили у грабежі. Встановлено, що молодик 2 березня 2017 року на проспекті Миколи Вавілова у Полтаві побив чоловіка та забрав у нього мобільний телефон та банківську картку. Того ж дня Панченко зняв із картки 3 тис. грн. На суді обвинувачений визнав свою вину та щиро розкаявся.

Суд тоді призначив йому покарання у вигляді 4 років позбавлення волі умовно.


Автор: Ігор Бабаєв


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 січня 2019, 11:27 | Нові Cанжари | Надзвичайне


1. Beri Mor / 24 січня 2019, 12:56
Ну що можна тут сказати...мабуть "героям слава"..
2. orakul / 24 січня 2019, 14:13
1.Beri Mor
«Ну що можна тут сказати»

Та отож. Але залишимо в стороні «гоп-стоп» і геройство, примусове обкурення і психологічну обробку. Мене цікавить інше. У статті чорним по білому написано "потрапив у полон до бойовиків", "матеріали проросійських найманців". А де поділися псковсько-угрські буряти? Знову когнітивний дисонанс? Селена з славком і самохіною казали, що хлопці там з Путінським спецназом воюют, а інколи навіть із самим Путіним. Хто каже неправду?
3. Sedoy / 24 січня 2019, 15:52
Ну, сепарюги!!! Напоили, обкурили героя и за три дня сфабриковали уголовку, даже успели через суд в Полтаве задним числом провести! Похоже, Путин лично руководил, ну а уж обрабатывал, как минимум, Сурков! Интересно, а грабил он москаля или патриота?
4. orakul / 24 січня 2019, 19:25
3.Sedoy
«Путин лично руководил, ну а уж обрабатывал, как минимум, Сурков! Интересно, а грабил он москаля или патриота?»

Там не все так просто. Ясно, что Путин лично руководил этой операцией, но руководил из Кремля, типа не выходя из дома, так как он не был замечен ни разведкой, ни погранслужбой, ни средствами ПВО. Т.е. он не пересекал границу ни на дельтаплане, ни в фургоне гумконвоя, ти пешим порядком. Хотя.... инсайдерские источники информировали мировую общественность о том, что у Путина может быть шапка невидимка, которую ему подарили анунаки. Так как у Путина разветвленная агентурная сеть еще со времен КГБ, то нашего хероя беспрепятственно пропустили через блок- пост и через расположение развернутых подразделений разведки. Вся эта спецоперация готовилась заранее. Наш херой был внедрен в подразделения Азова, принимал участие в разных митингах протеста, ну типа чтобы не было сомнения в его преданности свидомой идее. Чтобы не было никаких подозрений. Ну а насчет, кого грабил? СМИ об этом умалчивают и не сообщают даже фамилии ограбленного. Но так как он беспрепятственно снял бабки с карты Приватбанка, то тут след может привести до Бени и мировой иудейской мафии, позволившей ему снять эти деньги. Будем наблюдать за развитием событий. Если он действительно путинский шпион, то его может ожидать доля Надежды Савченко - Героя Украины. Закон суров и справедлив.
5. orakul / 24 січня 2019, 19:27
Коментар видалено за порушення пункту 2.3 Правил користування сайтом
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації