Вхід | Реєстрація

Чи йтиме Вакарчук у Президенти, – офіційна заява відомого співака

Чи йтиме Вакарчук у Президенти, – офіційна заява відомого співака

Український співак Святослав Вакарчук офіційно заявив, що вирішив не балотуватися на посаду президента у 2019 році. Один з аргументів – що зараз, у джинсах, “може зробити більше для країни, ніж вдягнувши краватку”.

Про це він сказав у своєму відеозверненні на офіційному YouTube-каналі, повідомляє “24 канал”.

"Я неодноразово заявляв, що влада як така, президентський пост як такий – мені не цікаві. Мене цікавлять справжні зміни в країні! І щоб розставити всі крапки над “і”, зняти всі питання, офіційно заявляю: я, Святослав Вакарчук, не братиму участі в президентських виборах 2019 року”, – підкреслив співак.

Разом з тим, Вакарчук переконує, що стояти осторонь життя всередині країни не буде. І, очевидно, йдеться таки про політичне життя. 

Кожного дня, спілкуючись з людьми, я відчуваю їхнє розчарування і зневіру. Я бачу, як корупція і несправедливість роз’їдають нашу країну зсередини. Я бачу, як безпринципність політиків і жадібність чиновників роблять нашу країну слабшою. Так не має бути! І нам під силу це змінити! Разом з моєю командою я працюватиму над тим, щоб проєвропейські сили перемогли. Я працюватиму над тим, щоб привести у владу якомога більше молодих професіоналів – людей майбутнього, тих, для кого справедливість і державні інтереси – понад усе! Я вірю – справжні зміни можливі! І не важливо, у піснях чи в політиці, я завжди буду з вами на цьому шляху – шляху справжніх змін!”, – сказав Вакарчук.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
28 січня 2019, 11:35 | Полтавщина | Політика
1. Beri Mor / 28 січня 2019, 12:26
Слава Богу,на одного дауна менше.
2. orakul / 28 січня 2019, 13:31
Цікаво, а що він має на увазі, коли говорить "справжні зміни в країні"? Як на мене, то вже стільки справжніх змін наробили, що далі нікуди. Куди ще справжніше? У нас вже все є - томос і безвіз, війна і рехворми, герої і вишиванки, повністю дебілізване насєлєніє. Чого ще нехвата?
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації