Вхід | Реєстрація

У полон потрапив військовий із Новосанжарщини

У полон потрапив військовий із Новосанжарщини

У ніч з 17 на 18 січня із позицій 58-ї Окремої мотопіхотної бригади зник військовослужбовець Станіслав Панченко. Він ніс службу на вогневій оборонній позиції. Станіслав мав при собі зброю.

21 січня на платформі Ютуб канал News-Front оприлюднив допит українського військового Станіслава Панченка, 1999 року народження. У відео хлопець розповідає, що родом він із села Попове Новосанжарського району. Проходить контрактну службу в 58-й Окремій мотопіхотній бригаді Сухопутних військ Збройних Сил України.

Станіслав говорить, що вирішили з товаришем «набухаться». Доки той стояв на посту, Панченко сходив у магазин, купив три пляшки горілки та слабоалкогольні напої. Солдати випили придбане, а потім покурили «шмалі» (наркотична речовина). Далі Станіслав підійшов до зенітки, пустив автоматну чергу під ноги бійцеві з позивним «Лебідь», забрав у нього телефон і пішов «убивати» денеерівців. Аби не натрапити на чергових ЗСУ, ішов кущами, аж доки його не схопили ополченці «Шаміля».

Зі слів військового, зараз на передовій усі «синячать». Сержанти вживають амфетаміни та метамфітаміни.  
Станіслав зізнався, що мав проблеми із законом за грабіж (або, як він висловився, гоп-стоп). Коли прийшов у військкомат, то йому порекомендували служити в 58 ОМБР. Про те, що на хлопця відкрита кримінальна справа і чекає суд, військові були поінформовані. Та запевнили, що після навчання він одразу поїде на передову. На суд Панченка відвозив замполіт військової частини «Ждан». Він і клопотався за військового. У результаті Станіслав отримав два роки умовно.

У соціальній мережі Фейсбук на сторінці 58 ОМПБР 21 січня з’явилась наступна інформація:

«ВАЖЛИВО! Панченко Станіслав Мирославович дійсно боєць 58 ОМПБР. Ми акцентуємо увагу на тому, що, скоріше за все, сказані ним слова на відео являються результатом психологічного чи навіть фізичного тиску шляхом «обробки» військовослужбовця. Підтвердженням цього є те, що відеозвернення опублікувалось лише на третій день після зникнення військовослужбовця. Фактично, цього досить для проведення «роз’яснювальної» роботи.

Відомо, що всі інформаційні матеріали проросійських найманців є нічим іншим, як елементом «інформаційної війни».

25 січня канал «WarDoc» випустив сюжет «Полоненому бійцеві ЗСУ показали зруйнований обстрілами Донецьк». У ньому Станіслава водять вулицями Донецька, з ним спілкуються місцеві жінки, які раніше потрапляли під обстріл, військові. Також дозволяють зателефонувати матері.

З Єдиного реєстру судових рішень від 1 вересня 2018 року відомо, що Ленінський райсуд Полтави (суддя — Юрій Новак) розглядав матеріали кримінального провадження стосовно Станіслава Панченка. Його обвинуватили в грабежі. Встановлено, що Станіслав 2 березня 2017 року на проспекті Миколи Вавілова в Полтаві побив чоловіка та забрав у нього мобільний телефон і банківську картку. Того ж дня Панченко зняв із картки 3 тисячі гривень. На суді обвинувачений визнав свою вину та щиро розкаявся. Суд призначив йому покарання у вигляді 4 років позбавлення волі умовно.

У неділю, 27 січня, на телевізійному каналі «1+1», у програмі «ТСН тиждень», показали сюжет «Українських військовополонених водять окупованим Донецьком і перетворюють на інформаційну зброю». У ньому показали уривки відео, на яких люди у військовій формі і зі зброєю водять окупованим Донецьком українських солдатів Андрія Качинського та Станіслава Панченка.

Перший військовий потрапив у полон напередодні новорічних свят. З ним по місту ходить російський журналіст, який демонструє чоловіку пам’ятник Шевченка і запевняє, що місцеві жителі нормально ставляться до української мови.

На обох відео українських полонених супроводжує Даниїл Безсонов, так званий «речник народної міліції ДНР». Справжнє ім’я — Руслан Баклан, адвокат із Київської області, який підозрюється у фінансових махінаціях.

Журналісти «плюсів» побували на позиціях, де проходив службу Станіслав Панченко. Зі слів військових, 20-річний солдат не з’явився на чергуванні о 24:00. Напередодні зникнення Стас посварився з дівчиною.

Мати хлопця, Валентина Панченко, розповіла журналістам, що спершу їй погрожували сепаратисти, а згодом зателефонував син. Вона сподівається, що сина не визнають дезертиром і його обміняють. А вже командування ЗСУ буде з’ясовувати, за яких обставин солдат опинився на території ДНР.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
31 січня 2019, 10:34 | Нові Cанжари | Надзвичайне


1. Ольга Волоська / 31 січня 2019, 13:39
На цей час визнаний військовополоненим. Підлягає обміну. Сім"я чекає його вдома..
2. Ольга Волоська / 31 січня 2019, 13:41
Коментар видалено за порушення пункту 2.1 Правил користування сайтом
3. Selena2017 / 31 січня 2019, 14:52
1.Ольга Волоська
«На цей час визнаний військовополоненим. Підлягає обміну. Сім"я чекає його вдома..»


Перегляд відео з Донецька розриває серце. Будь прокляті ті нелюди, які так принизили юнака, та ті, хто посміє сказати про нього лихе слово. Рідним - сил пережити горе.
4. orakul / 31 січня 2019, 17:28
3.Selena2017
«Перегляд відео з Донецька розриває серце»

Які ви всі сердобольні. Коли проплачених студентів розігнали з майдану так ви й тоді голосили "онижедети". О аце вам серце не розриває? Жінками ще називаються.Посилання на ronin-077.livejournal.com
5. Sedoy / 31 січня 2019, 18:49
3.Selena2017
«Рідним - сил пережити горе.»

Какое горе??? Теперь точно не убьют. Может героя дадут. Как Наде
6. земеля / 31 січня 2019, 19:23
5.Sedoy
«Теперь точно не убьют.»


Пьянка в боевых условиях не поощрялась ни в одной армии мира, даже у батьки махно. А какие жесткие меры к пьяницам принимали те же бандеровцы? И это объяснимо.
В данном случае его будут судить как дезертира ( он сам себе срок еще и наговорил ) плюс разбой в Полтаве. Как не парадоксально, но отсидит и будет жив( если не будет искать приключений на свою голову, хотя мало вероятно). Тем более на зоне сидящих за воинские преступления не жалуют. Чем на Донбасе занимаются «дети» мы услышали с первых уст.Это о чем неоднократно говорил Адекват - с войны многие возвращаются с нарушенной психикой. Поэтому детей чиновников ( даже вшивых),там там днем с огнем не сыщешь.
7. Beri Mor / 31 січня 2019, 19:37
6.земеля
« с войны многие возвращаются с нарушенной психикой. »

В даному випадку він уже з порушеною психікою туди пішов.Нормальна людина голови перехожим заради телефону проломлювати не буде.
8. orakul / 31 січня 2019, 20:18
6.земеля
«В данном случае его будут судить как дезертира ( он сам себе срок еще и наговорил ) плюс разбой в Полтаве»

Земеля, от разбоя его уже отмазали. Отмажут и от дезертирства. Селена возьмет на поруки.
6.земеля
«с войны многие возвращаются с нарушенной психикой.»

Таки да. Но «наша» война, отличается от других войн тем, что на нее идут с уже нарушенной психикой. Вот ведь в чем фишка.
9. orakul / 31 січня 2019, 20:41
Коментар видалено за порушення пункту 2.3 Правил користування сайтом
10. Selena2017 / 31 січня 2019, 20:47
Таки засичало гаддя...
11. orakul / 1 лютого 2019, 08:47
Чого ж так ссилочка не подобається? Правда про вбитих на Донбасі дітей очі коле? Чи хтось, по версії Філона мовби неіснуючий і неконтролюючий вільну пресу, табу наклав? Ну так кожен може набрати "діти Донбасу" і подивитись і почитати. Якщо на ссилки табу, то подивимось що з цим коментом буде. Якби Селені волю дали, то тут би таких чудес було. "Всєнароднє одобрямс" було б. КПРС такого й не снилось. Тільки при КПРС щось будували, а тепер лише руйнують. Кажуть раніше був план, а то геть погано. Та план був завжди. Тільки тоді по плану будували, а тепер по плану людей знищують. Просто у різних людей різні плани. А Селена дума, що старих і дітей випадково повбивали, ну тіпа по пяні.
12. alist / 1 лютого 2019, 20:24
8.orakul
«Но «наша» война, отличается от других войн тем, что на нее идут с уже нарушенной психикой.»

А ще вона відрізніється тим, що поки одні на ній захищають людей, деякі з цих "людей", сидячи в теплі і спокої, вилупляє очі на всю російську пропаганду, яку найде в інтернеті і телевізорі і несе ахінею. причому ахінею суперську, про бандеровців колонами, снегірів, і т.п. Причому не забуває час від часу анонімно, бажати смерті всим українцям, жидам, євреям, неграм....ненавидить цю країну, хоче почати чистки і т.п. Але нормальний українець не забувай - по їх версії це ти фашист.
11.orakul
« Тільки при КПРС щось будували, а тепер лише руйнують. Кажуть раніше був план, а то геть погано. Та план був завжди. Тільки тоді по плану будували, а тепер по плану людей знищують.»

О, да страна кисельних берегів і молочних рік. Чого ж тоді в 1991р. більшість з радістю здихалась, цього щастя? Тільки не втирай тут брєд про американські заговори і т.п. Бо уже в 80-х страна з цими расчудесними планами пішла під откос, в основному, бо жирувала на долларах з нафти, а як баксів поменшало, так і повилазила «геніальність» планів КПРС.
Кстаті он в тему, той же Копелець, колись з партбілетом бігав, от і йди поцілуй свого собрата в ж...Він же твій пахан виходить.
13. orakul / 1 лютого 2019, 21:56
12.alist
« що поки одні на ній захищають людей, деякі з цих "людей", сидячи в теплі і спокої, вилупляє очі на всю російську пропаганду, яку найде в інтернеті і телевізорі і несе ахінею. причому ахінею суперську, про бандеровців колонами»

Спочатку хотів відповісти словами Пушкіна "Хвалу и клевету приемли равнодушно...", а потім згадав, що ти ж Пушкіна не читаєш, москаль він. Ну так от, не дуже я в теплі сиджу, бо газ дорогий, дякуючи таким як ти патріотам. І ніякої пропаганди, на відміну від тебе, не дивлюся. А на Донбасі у мене родичі є, так що підеш Селені розкажеш, хто там кого захищає і хто кого вбиває. Защітніки херові. Вас туди ніхто не звав. Йдіть Крим відвойовуйте, там дійсно російські війська є. Слабо?! Я он двічі ссилку ставив про вбитих на Донбасі дітей і адмін її справно видаляє. Ніззя такого знати. А чим діти перед вами завинили? І з чого ти взяв, що ти і такі як ти - це Україна. Не занадто ви розмахнулись? Можете подавитись. А про бандерівців не треба нічого й дивитись, ви його офіційно зробили героєм України. Для тебе це секрет? Я ж ніякими секретними матеріалами не користуюся, як і матеріалами із російських джерел.
14. orakul / 1 лютого 2019, 22:07
Коментар видалено за порушення пункту 2.9 Правил користування сайтом
15. alist / 1 лютого 2019, 22:40
13.orakul
« А на Донбасі у мене родичі є, так що підеш Селені розкажеш, хто там кого захищає і хто кого вбиває. »

Не ті бува родичі, які ловлять україномовних і катують, бо вони "наводчики"? Чи по підвалах держуть поки викуп не принесуть?
13.orakul
«Вас туди ніхто не звав. »

Та твої родичі і не звали, бо не хочуть відповідати за злочини, а нормальні якраз і звуть, і ждуть поки погань не виженуть в Росію, бо в живу побачили що таке, твій "Руський мір".
13.orakul
«Я он двічі ссилку ставив про вбитих на Донбасі дітей і адмін її справно видаляє.»

ссилки на пропагандистські видумки видалає, а не про вбитих дітей. Одна тут уже вищала про "распятого мальчика в трусіках в Славянске", а знайшлись тільки вбиті російським Гіркіним люди, а тепер ти про дітей співаєш. Перелічи скільки дітей було в збитому російськими військами літаку краще.
13.orakul
« І з чого ти взяв, що ти і такі як ти - це Україна. Не занадто ви розмахнулись?»

Може й не Україна, але якщо Україна це такі навіжені, як ти, то кінець їй.
14.orakul
«Тому більшість народу і висловилося на референдумі за СРСР.»

Посилання на uk.wikipedia.org 90,32% з голосувавших, а це 28,8млн. проголосувало за незалежність. Так хто тут тупий? Поки що ти.
13.orakul
«Я ж ніякими секретними матеріалами не користуюся, як і матеріалами із російських джерел. »

І тут же кидаєш ссилку на tass.ru - ти походу таки тупий, або лицемір.
16. Чудо Юдо / 2 лютого 2019, 00:43
13.orakul
«А на Донбасі у мене родичі є, так що підеш Селені розкажеш, хто там кого захищає і хто кого вбиває»

Мої родичі із Донбасу, як тільки війна почалася, звалили звідти до моєї бабусі і більше року сиділи у неї невилазно, їли, пили за її рахунок і несамовито мололи всяку херню за "руський мір", бандеровців, українців-фашистів та те, що українців "туди ніхто нє звал".
Бабуся добра була. В херню, слава Богу, не вірила, але їх терпіла.
Коли я приїхав туди і розповів їм що я про них думаю і їхню тупу пропаганду, вони, гордо піднявши голови, поїхали додому, в "руський мір".
Через півроку вернулися назад їсти, пити на халяву, але тепер уже були набагато спокійніші і тихіші. За "руський мір" уже не згадували, видно дуже вже їсти хотілося. Воно ж і пенсії тут отримувати приходиться, і бомби на голови не падають, і придуркуваті ідіоти з автоматами по вулицях не бігають.
17. orakul / 2 лютого 2019, 09:08
15.alist
«І тут же кидаєш ссилку на tass.ru - ти походу таки тупий, або лицемір.»

Я кинув першу попавшу ссилку і навіть не звертав уваги на рерсурс. А тебе дуже стурбувало, що вона тасс.ру.?
15.alist
«90,32% з голосувавших, а це 28,8млн. проголосувало за незалежність. Так хто тут тупий? Поки що ти.»

Та ні, тупий таки ти. Я мову вів про референдум за збереження СРСР, який був 17.3.91р, тобто раніше того твого референдуму який був 01.12.91 р. Чи ти й цього не розумієш? На першому референдумі більшість населення України і інших республік підтримали збереженя СРСР. А оскільки збереження СРСР не входило в плани, то сценаристи почали чухати ріпу і думати, що їм далі робити аби не виконати волевиявлення народу. Тоді й придумали ГКЧП, масово запустили страшилки серед жінок що їх діти будуть гинути в Чечні, Афгані і т.п. Паралельно Верховна рада спішно на позачерговій сесії ухвалює Акт проголошення незалежності. Цей Акт і був підтверджений на референдумі на який ти посилаєшся. Може бути, що референдум за збереження СРСР теж входив до плану-сценарію і згідно того плану черговим етапом був ГКЧП. Ясно, що всі сили тоді діяли скоординовано. Розігрується т.званий ГКЧП 18-21 серпня, спішно, як і в нас на майдані, влаштовуються показні смерті, Горбатий вже 24.08 спішно присвоює загиблим "жертвам протистояння" звання Героя. Ну так як у нас небесна сотня. На Україні 24.8 проводиться позачергова сесія ВРУ. Всея як по нотах. Ну не бачити очевидного, це вже й не смішно, а ти й досі не поймеш.
18. orakul / 2 лютого 2019, 09:19
15.alist
«Не ті бува родичі, які ловлять україномовних і катують,»

Не ті, у мене родичі адекватні. А катують україномовних такі як ти. Але для тебе це непізнаваємо. Для нормальних напишу, що на Донбасі теж все гралося по сценарію написаному друзями усіх сідомих. І ці друзі руками свідомих влаштовували там як проросійські так і проукраїнські дії направлені на розхитування ситуації у суспільстві і це вони влаштовували там мітинги і дужче всіх кричали "Путін памагі" і це їхні оператори бігали там з камерами і швиденько поширювали цю картинку по ТВ. І тепер вони все валят на Путіна і дауни їм вірят і кажуть що те все організував Путін.
15.alist
«тільки вбиті російським Гіркіним люди, а тепер ти про дітей співаєш. Перелічи скільки дітей було в збитому російськими військами літаку краще.»

Нє,ну ти таки тупий чи провокатор? Немає у мене часу тебе розважати. Гіркін найнятий твоїми друзями провакатор для замутки ситуації. Ну а за літак, ну так це вже тільки дуже пришелепувата людина може й досі вірити в те, що Боинга сбила Росія. Ну це капець. Пішов я по ділах
19. alist / 2 лютого 2019, 13:15
17.orakul
«Я кинув першу попавшу ссилку і навіть не звертав уваги на рерсурс. »

От і все, що треба про тебе знати. Піймався на брехні і тут же включив дуріка.
17.orakul
«На Україні 24.8 проводиться позачергова сесія ВРУ. Всея як по нотах. Ну не бачити очевидного, це вже й не смішно, а ти й досі не поймеш. »

Ага, і референдума в Україні не було, то все видумки. Жидорептілоїди підтасували. Один оракул знає правду. Якщо все так расчудесно, чого ж 90,32% проголосували за незалежність, поясни? Тільки без вигадок про заговор і т.п. Поясни чого 90,32% вийшли і захотіли незалежності, а не щастя в райському СРСР, як ти його описуєш.
18.orakul
«Не ті, у мене родичі адекватні. А катують україномовних такі як ти. »

Та не похожий ти на адекватного. А щодо катування,так де я тут писав про всяке непотребство, як його пишеш ти. Про - коли ви вже українці вимрети, смерть жидам і т.п. що ти тут регулярно втираєш. Хоча напевно будеш брехати, що такого не писав.
18.orakul
«дуже пришелепувата людина може й досі вірити в те, що Боинга сбила Росія. Ну це капець.»

Оце ти свій діагноз написав. Уже весь світ побачив докази вини росіян, а ти тут їх пропаганду втираєш.
18.orakul
«Гіркін найнятий твоїми друзями провакатор для замутки ситуації.»

Гіркін росіянин, якийц зараз живе в Москві, дає інтерв’ю, і з нього путінські силовики пиль здувають. А враховуючи як ти молишся на Путіна, то це скоріше твій провокатор.
Ти взагалі хоч трохи, хоч чуть-чуть понімаєш, яку пропагандистську чепуху несеш? То в тебе заговори, то посилання на російських психів, то неадекватні пропагандистські ролики. Знаєш як кажуть, "свиня завжди болото найде" Так і ти, з усього телебачення, інтернету, ютубу, бачиш лише один непотріб там і думаєш, що це вся правда жизні. Тебе даже жаль (хоча брешу, нежаль), бути такою обмеженою, озлобленою істотою.
20. orakul / 4 лютого 2019, 08:00
19.alist
«Піймався на брехні і тут же включив дуріка.»

Так по-твоєму, якщо сайт .ру, то не можна вірити нічому звідтіль взятому, навіть табличці множення?
19.alist
«Ага, і референдума в Україні не було, то все видумки. Жидорептілоїди підтасували»

Ну ваще-то... вони всі рехверендуми організовують і якщо треба, то й підтасовують. Був той референдум про який ти пишеш, але раніше був референдум про збереження СРСР. Оскільки збереження СРСР не входило в плани, як ти кажеш рептилоїдів, то його результати й не були реалізовані. Усікаєш ступінь борзоти? Не підтасовують, бо важко тоді було підтасувати, а тупо нереалізовують.
19.alist
« Про - коли ви вже українці вимрети, смерть жидам і т.п. що ти тут регулярно втираєш. Хоча напевно будеш брехати, що такого не писав»

Навіщо мені брехати? Я тобі напишу правду - я жодного разу такого не писав.
19.alist
«Уже весь світ побачив докази вини росіян»

Так хай твій весь світ і нам докази покаже.
21. orakul / 4 лютого 2019, 08:07
19.alist
«Гіркін росіянин, якийц зараз живе в Москві, дає інтерв’ю, і з нього путінські силовики пиль здувають. А враховуючи як ти молишся на Путіна, то це скоріше твій провокатор.»

Я взагалі ніколи ні на кого не молився і не молюся, навіть на Томос. Щодо здування пилі не можу сказати, бо не дивлюся що там з ним роблять. Хоча, припускаю, що може й здувають, бо якщо ті хто його наймав його вбють, то звернуть же на Путіна. А щодо того що Гіркін у Москві живе, ну так і що? Сорос у Америці живе, але ніхто його не ототожнює з Америкою, а кажуть: Сорос кинув Ірак, чи там скажімо Україну.
22. alist / 4 лютого 2019, 12:55
20.orakul
«Так по-твоєму, якщо сайт .ру, то не можна вірити нічому звідтіль взятому, навіть табличці множення? »

Сайт .ру кажеш? ти ссилку кинув на tass.ру, з їх сайта - "ТАСС – ведущее государственное информационное агентство России". Читаєш - ГОСУДАРСТВЕННОЕ! У нас фактично військовий конфлік з Росією, вони окупували частину України, а ти на їх державних пропагандистів посилаєшся. Якби в твоєму любимому СРСР ти в 1943 цитував німецьких Геббельсів, то щоб з тобою було?
По друге, ти тут регулярно втираєш, яка чудова страна СРСР була, так от 90% жителів СРСР чудово знають, що таке ТАСС, чи ще ИТАР-ТАСС, регулярно по телевізору, в пресі звучало це найменування. І коли ти тут пишеш, що не знаєш що це прям таке, то ти або прикидаєшся дурником, який не знав, що цитує головних пропагандистів Росії, або про СРСР почитав в інтернеті, а сам уявлення не маєш що це була за страна, і з якими порядками.
20.orakul
«Навіщо мені брехати? Я тобі напишу правду - я жодного разу такого не писав.»

Таблетки від склерозу продають в аптеці.
20.orakul
«Так хай твій весь світ і нам докази покаже. »

Кажуть, якщо витягти голову з ж..., то кругозор розшириться неймовірно, чого тобі і бажаю.
* 24 травня 2018 року об’єднана слідча група з розслідування катастрофи МН17 “Малазійських авіаліній” підтвердила, що літак було збито з ЗРК «Бук», завезеного на контрольовану проросійськими сепаратистами територію Донбасу з РФ. Про це повідомив представник міжнародної слідчої групи Вільберт Пауліссен на прес-конференції в Нідерландах.
За його словами, команда слідчих дійшла висновку, що «Бук», з якого збили літак, було взято з 53-ї ракетної бригади російської армії, дислокованої в Курську.*
23. orakul / 4 лютого 2019, 13:27
22.alist
«Якби в твоєму любимому СРСР ти в 1943 цитував німецьких Геббельсів, то щоб з тобою було?»

Я не знаю що б було, але я б тоді Гебельса не цитував, а поїхав би на фронт. А от мені дуже цікаво, що б було в 43-му з тим, хто поїхав у відпустку на Мальдіви? Що б було з тими хто святкує усілякі свята під гучні салюти? Щоб б було з депутатами, якби вони взяли і пішли у відпустку, в той час коли навіть по українським законам ВРУ в період дії особливого стану повинна працювати у сесійному режимі. На відміну від придуманої тобою окупації ОС у нас реально вводився і на це є відповідний закон. Ти звісно может закону не вірити аж доки по ТСН не скажуть, але то вже твої проблеми. Ще мені цікаво, що б було з тими ковтунами, янінами і т.п., якби вони поїхали до Гебелься не телешоу? Список цікавостей можна продовжувати і продовжувати. Оголошую конкурс: хто більше придума
24. orakul / 4 лютого 2019, 13:44
22.alist
«жителів СРСР чудово знають, що таке ТАСС»

Я ж тобі пояснив, що з першого попавшого ресурсу взяв інфу. Те що ТАСС було при СССР зовсім не означає що так воно так і лишилося. По твоїй логіці в РФ є комсомол, бо є газета Комсомольская правда?
22.alist
«прикидаєшся дурником, який не знав, що цитує головних пропагандистів Росії»

Я нікого не цитую, я тобі дав інфу про референдум і по барабану, хто її написав. Це загальновідома інфа я не треба було тобі її взагалі давати, якщо ти такий неук. Можеш перевірити у Вікіпедї, может піти у бібліотеку і пошукати старих газет. Ця інфа є скрізь і вона кругом однакова.
22.alist
«Таблетки від склерозу продають в аптеці.»

В мене склерозу нема. Усі коменти є на сайті, можеш перевірити.
22.alist
«
Кажуть, якщо витягти голову з ж..., то кругозор розшириться»

А ти її туди не впихай. Краще витягни її з каструлі.
22.alist
« Пауліссен на прес-конференції в Нідерландах.»

Це та пресконференція з якої весь світ сміявся, бо вони там засвітили номер запчастини у Українського Бука? Ти давай не пресконференцію а документ. Де висновок слідчої комісії і що далі зроблено?
22.alist
« «Бук», з якого збили літак, було взято з 53-ї ракетної бригади російської армії, дислокованої в Курську.*»

Це тільки пришелепуватий слідчий може стверджувати, що якийсь Бук тягли із Курська та ще й так, щоб усі бачили. Я тобі по секрету скажу, що вірогідніше за все, ніякого Боінга взагалі не було. Інфи про це повен тирнет. Ось тобі для прикладу. Посилання на catmotya.blogspot.com
25. alist / 4 лютого 2019, 16:17
24.orakul
«По твоїй логіці в РФ є комсомол, бо є газета Комсомольская правда?»

По моїй логіці, якщо написано що ТАСС государтсвенне, то вого государственне і втирає массам ту версію, яка вигідна Кремлю. А той хто цитує пропагандонів і навіть не вникає хто несе брехню, і яку, заслуговує на зневагу.
24.orakul
«Усі коменти є на сайті, можеш перевірити. »

Нажаль (чи на щастя) не всі, самі твої одіозні откровення з сайту видаляють. І видаляють до речі для твого блага, бо за кой-шо можна навіть якщо не срок відгребти, то в морду точно.
Але наприклад твої слова
5.orakul
«Українцям притаманна безмозглість»

2.orakul
« пришелепуваті українці,»

2.orakul
«туди їм пришелпуватим і дорога.»
- мається на увазі відповідь на
1.микола козак
«українці потихеньку відходитимуть в "МИР ИНОЙ" »


Я от замітив в своїх побрехеньках ти часто це слово «пришелепуватий» згадуєш, а заодно євреїв і українців. Чого? Якісь комплекси з дитинства? Над тобою знущалиись українці і євреї і так тебе називали?


24.orakul
«Це та пресконференція з якої весь світ сміявся, бо вони там засвітили номер запчастини у Українського Бука? Ти давай не пресконференцію а документ. Де висновок слідчої комісії і що далі зроблено?»

Ну по перше ніхто не сміявся, ні в світі, і навіть в Росії не сміялись, бо поняли як жареним запахло. Висновки всі в інтернеті, наприклад Посилання на www.om.nl
24.orakul
«Я тобі по секрету скажу, що вірогідніше за все, ніякого Боінга взагалі не було. »

Я довго думав, що сказати на цю маячню, про яку даже росіяни моментально заткнулись, скажу так - поїдь і зустрінься з кимось із родичів загиблих на цьому літаку, і розкажи їм в лице, що такого не було і все це видумка. Потім фото своєї відрихтованої фізіономії пришлеш в Ехо для публікації.
26. alist / 4 лютого 2019, 16:21
24.orakul
«А ти її туди не впихай. »

А взагалі незря кажуть "Спорить с дураком, всё равно что играть в шахматы с голубем. Неважно, насколько хорошо Вы играете в шахматы, он всё равно раскидает все фигуры, нагадит на доску и улетит рассказывать как он Вас уделал." Так оце і з тобою, спорити можна з кимось адекватним, бо "в спорі рождається істина", результатом спору з тобою виходить тільки все більший поток неадеквата і брєда з твоєї сторони. Так шо гудбай, "пливи далі Іхтіандр х...", як казали в одному кіно.
27. Selena2017 / 4 лютого 2019, 16:43
26.alist
«26. alist / сьогодні, 16:21»


Алісте, будь ласка, не відповідайте на маячню цього недолюдка-ворога саме під цим матеріалом. Може, йому заціпить. А краще б - утопився в материнських сльозах.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації