Вхід | Реєстрація

Не мандаринами єдиними...

Не мандаринами єдиними...

Із середини зими вітамінів у овочах і фруктах залишається мало, тож їх слід приймати у вигляді комплексних препаратів.

Про це заявила завідуюча відділом респіраторних та інших вірусних інфекцій Інституту епідеміології та інфекційних хвороб імені Громашевського НАМН України Алла Мироненко. «Вітаміни варто приймати після Нового року всім на постійній основі», — зазначила медик.

За її словами, у овочах і фруктах, за виключенням цитрусових, вітаміни, зокрема вітамін С, руйнуються в процесі зберігання, тому нестаток цих речовин в організмі слід компенсувати комплексними препаратами.

При цьому вона додала, що вживати для профілактики грипу і ГРВІ певні медичні препарати, які стимулюють імунітет, не варто, оскільки вони можуть нашкодити здоров’ю людини.

Нагадаємо, найближчим часом в Україні буде спостерігатися зростання кількості хворих на грип через повернення з канікул дітей, а дорослих — з відпусток.

У нинішньому сезоні рівень захворюваності на грип і гострі респіраторні вірусні інфекції стане найвищим з 2015–2016 років.


Автор: Ігор Бабаєв


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
6 лютого 2019, 09:12 | Полтавщина | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації