Вхід | Реєстрація

Стартує реєстрація на ЗНО – 2019

Стартує реєстрація на ЗНО – 2019

З 5 лютого в Україні розпочинається реєстрація на зовнішнє незалежне оцінювання. 18 березня — останній день реєстрації. Зміни до реєстраційних даних можна буде вносити до 25 березня.

Програма реєстрації буде розміщена на  веб-сайті Українського центру оцінювання якості освіти testportal.gov.ua.

Реєстраційну картку необхідно сформувати за допомогою спеціального сервісу «Зареєструватися». Важливо правильно обрати категорію особи–учасника ЗНО:

  • для тих, хто в 2019 році завершує навчання в закладі загальної середньої освіти (школа, гімназія, ліцей тощо) — категорія «Випускник закладів загальної середньої освіти 2019 року»;
  • для учнів (студентів, слухачів) закладів професійної (професійно-технічної) освіти, які здобувають в поточному році повну загальну середню освіту, — категорія «Учень (слухач) закладів професійної (професійно-технічної) освіти».
  • Пакет реєстраційних документів
  • Випускники закладів загальної середньої освіти, учні (слухачі, студенти) професійно-технічних подають до закладу, в якому навчаються, такий комплект реєстраційних документів:
  • копію паспорта (сторінки з фотокарткою, прізвищем, ім’ям та по батькові);
  • 2 фотокартки для документів розміром 3х4 см із зображенням, що відповідає досягнутому віку (фотокартки мають бути виготовлені на білому або кольоровому фотопапері;
  • реєстраційну картку.

 

Пункти реєстрації

У разі потреби, за консультацією або технічною допомогою з питань реєстрації можна звернутись до пунктів реєстрації. Перелік пунктів реєстрації та графік їх роботи буде розміщено на сайтах Українського  центру оцінювання якості освіти testportal.gov.ua та Харківського РЦОЯО zno-kharkiv.org.ua в розділі «ЗНО-2019».
У місті Полтава пункти реєстрації будуть діяти на базі Полтавського національного технічного університету імені Юрія Кондратюка та ВНЗ Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі», у місті Кременчук — Кременчуцького національного університету імені Михайла Остроградського.

 

Особливі (спеціальні) умови

Особи з особливими освітніми потребами, які потребують створення особливих (спеціальних) умов у пунктах проведення ЗНО, повинні разом з пакетом документів надати медичний висновок про створення особливих (спеціальних) умов для проходження зовнішнього оцінювання за формою первинної облікової документації № 086-3/о «Медичний висновок про створення особливих (спеціальних) умов для проходження зовнішнього незалежного оцінювання», затвердженою наказом Міністерства освіти і науки України, Міністерства охорони здоров’я України від 29 серпня 2016 року № 1027/900.

 

Причини відмови в реєстрації

  • ненадання документа(ів), що підтверджує(ють) достовірність інформації, зазначеної в реєстраційній картці;
  • надання недостовірної інформації;
  • подання реєстраційних документів особою, яка відповідно до вимог законодавства не має права на участь у зовнішньому оцінюванні;
  • відправлення реєстраційних документів після завершення встановленого строку реєстрації (особі, яка в період реєстрації не подавала реєстраційних документів) або перереєстрації;
  • неналежного оформлення документів, необхідних для реєстрації;
  • неможливості створення особливих (спеціальних) умов для проходження зовнішнього оцінювання відповідно до медичного висновку.

Автор: Наталія Коваль, начальник відділу освіти райдержадміністрації


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації