Вхід | Реєстрація

Підпільний «райком» діє

Підпільний «райком» діє

Схоже, що в райцентрі поволі відроджується підпільний рух. У всякому разі, листівки вже почали розповсюджувати. Поки що пропонують боротися із поліцейським, який, за твердженням підпільників, «кришує» наркоторгівлю.

У неділю вночі в Кобеляках на стовпах, на деревах, у під’їздах багатоквартирних будинків з’явилися листівки. У них невідома особа чи особи закликали жителів райцентру боротися із злочинною діяльністю одного зі співробітників поліції. Боротьбу пропонували вести шляхом повідомлень у Генпрокуратуру. У листівках було вказане прізвище правоохоронця, який нібито «кришує» наркоторгівлю.

Цікаво, що кілька місяців тому написи майже аналогічного змісту у Кобеляках з’явилися на стінах навчальних закладів.

У поліції про появу листівок знають. Начальник райвідділу поліції Сергій Джулай прокоментував подію так:

— Тут усе зрозуміло. Поліцейські нарешті почали ефективну боротьбу зі злочинністю. У тому числі з тією, що має ознаки організованої. Свідченням цього стала і подія, яка нещодавно відбулася в Кобеляках. Це — оголошення про підозру одному з місцевих жителів, якого у відомих колах вважають «смотрящим» за містом і районом. От злочинці і намагаються всіма методами і способами перешкоджати законній і професійній роботі співробітників поліції. У тому числі й використовують методи компрометації поліцейських через ЗМІ. А зараз і до розповсюдження листівок справа дійшла. Значить, ми на правильному шляху.

Цікаво, що кілька місяців тому написи майже аналогічного змісту у Кобеляках з’являлися на стінах навчальних закладів.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1 лютого 2019, 10:20 | Кобеляки | Цікаве


1. Oksana / 1 лютого 2019, 10:39
Ця Людина протягом багатьох рокив кришуе наркоторговлю в кобеляках та райони про це давно знають жители миста.В будинку що знаходиться поруч з магазином Сникерс на протязи багатьох рокив цей милиционер кришував так званого баригу Нестера жители цього будинку неоднократно выкликали милицию та жалились в ризни структури.Тильки руководство звише на це все закривали глаза.
2. Чудо Юдо / 1 лютого 2019, 10:45
Якщо правда то фігуранту, як мінімум, по шиї начальство надає. хоча хотілося б щоб взагалі припинили. А Джулай, звісно, говоритиме що то наклеп - не скаже ж він "таки да, правда".
Якщо уже справді когось так дістав то тактика вірна - потрібно піднімати шум. І до прокуратури звертатися. А то звикли всі тєрпілами бути...
Правда обидно, якщо це банальні діянія конкурентів :-)
3. Vadim18228 / 1 лютого 2019, 10:54
За цого милицианта ще 2 роки тому були обписани вси навчальни заклади в кобеляках,филоненко помилився не 2 мисяци тому а 2 роки.Вин за свою коротку службу в милиции встиг купити будинок,машину иномарку за 15000 доларив,ваз 2109,йизде по курортах за кодон,и це все на одну зарплату.Висновки робить сами!!!!!
4. ИВЕН / 1 лютого 2019, 11:38
.Висновки робить сами!!!!!

висновок -буде...
5. Vadim18228 / 1 лютого 2019, 11:54
Я сумниваюсь у тому що будуть якись висновки.Начальник милиции Джулай знову напише що вони на правильному шляху и що це все наклип,и не зробе ниякои перевирки.Нияка внутришня безпека сюди не прийиде.Перше що треба зробити треба опитати жителив будинку де довгий час ишла повним ходом наркоторгивля.А саме правильно було б,повести цього милицияниа на детектор брехни и задати йому там пару питань.И все стало б на свои миста!!!
6. orakul / 1 лютого 2019, 14:13
5.Vadim18228
«Перше що треба зробити треба опитати жителив будинку де довгий час ишла повним ходом наркоторгивля»

Ну й скільки разів їх треба опитувати? Хай піднімуть свої архіви і почитають. Чи то вже старе? Тоді треба в законі прописати, що для того, щоб свідчення (звернення) було дійсним, його треба писати 5 разів з інтервалом один раз у пів року, чи якось так. Цілком можливо, що ті листівки самі мінти і написали. Час покаже. Будемо спостерігати чим все скіничться.
7. ИВЕН / 1 лютого 2019, 15:35
6.orakul
«Будемо спостерігати чим все скіничться.
»


а звідки спостерігати--там КАМЕРИ єсть....
8. Vadim18228 / 1 лютого 2019, 16:23
Коментар видалено за порушення пункту 2.3 Правил користування сайтом
9. orakul / 1 лютого 2019, 18:16
7.ИВЕН
«а звідки спостерігати--там КАМЕРИ єсть....»

З газети. Думаю Філон напише що буде далі.
10. arturwanga / 1 лютого 2019, 19:40
Задайте собi одне питання i все стае на своi мiсця коли це все почалося ??? подивiться уважно на профiлi цих так званих актифистов i ви зрозумiете що бiльшисть цих появилось пiсля вiдомих подiй.
11. alist / 1 лютого 2019, 20:34
Я хоча і скептично дивлюсь на Джулая (м’яко кажучи), але дивний збіг, поки у Федана було вась-вась, з Дорошом, так і в районі все було тихо і спокійно, як на кладовищі. Ну там грабили хати по 2 рази в день, одсрілювались бандити од людей, бандитські стрєлки проходили і голови проломлювали неугодним, ну тож мєлочі, та і мєнти нічого не бачили.
А як Джулай, даже не дорогу перейшов, а так, локтем штовхнув Дороша, Смичка і Ко., так то громадські активісти з Бутенок летять спсати людей від свідетельських свідчень в райвідділі, то листовки, то бизнесмени з заявами в редакції. Що далі? Фігуранти заяву в Європейський суд напишуть що, Джулай їх того, ізнасілував? Цирк.
12. arturwanga / 1 лютого 2019, 22:51
В чому i прикол що Джулай почав заставляти полицию працювати тому що насправдi Кобеляцький ВП чесно кажучи важко назвати було при феданi вiддiлком.
13. arturwanga / 1 лютого 2019, 22:58
3.Vadim18228
«За цого милицианта ще 2 роки тому були обписани»

ну це просто туфта на посному маслi якраз це один iз небагатьох полiцейских який дiйсно багатьом наступив на хвiст,але вiн неслужить зараз в Кобеляках
14. ИВЕН / 2 лютого 2019, 11:15
13.arturwanga
« це один iз небагатьох полiцейских»


а хто ВІН
15. Slavko / 2 лютого 2019, 12:26
Послухайте цього душевнохворого «фахівця»
16. arturwanga / 2 лютого 2019, 12:27
14.ИВЕН
«а хто ВІН»

полицейский або що ви хотiли узнати думаю в цьому проблеми нiякоi нема, в основному тут пишуть тi кому вiн жару пiдкинув
17. Slavko / 2 лютого 2019, 14:02
Явна галіма дешева заказуха, як і більшість новоспечених коментаторів. Фото взяли з відео ютуба "Взятка пост Кобеляки" по-моєму, де він приїхав на виклик. Нічого кращого зробити вони не здатні. І при чому він, коли розслідуванням займаються зовсім інші поліцейські? Це щось особисте. Крім цієї злочинної команди ніхто нічого поганого на про нього не скаже і не приклеїть. Думаю, марна справа.
18. Slavko / 2 лютого 2019, 16:34
Автор погано пише про поліцейських, десь думає, що банду на гроші доють, а йому нічого не дають... Пишіть-пишіть. Раз не платять.
19. Slavko / 2 лютого 2019, 16:40
Пишуть, той хлопець дев’ятку купив. Припустимо. А давно вони з «Фольксвагенів» позлізали ? Місяць? Два?...
20. Slavko / 3 лютого 2019, 16:13
Два дизлайки. Поправте, в чому я неправий.

Змінено 03.02.2019, 21:07
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації