Вхід | Реєстрація

Олександр Копелець порекомендував кобелячанам потерпіти

Олександр Копелець порекомендував кобелячанам потерпіти

В останні день січня до міського голови на прийом прийшли семеро обурених кобелячан. Люди висловили своє незадоволення жахливим станом міських доріг. А депутат Олег Сіроштан запитав чому на утримання апарату міської ради планують витратити 3,3 мільйони гривень, а на всю «Міську сервісну службу» – 2,7 мільйони.

Олександр Копелець сказав, що причиною негараздів із дорогами у місті є перш за все аномальна погода. І порекомендував усім потерпіти доки майже весняне тепло не прибере кригу та сніг із доріг та тротуарів. Звично для себе міський голова згадав і змовників, які постійно плетуть інтриги про нього.


Автор: «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 лютого 2019, 18:06 | Кобеляки | Суспільство


1. stepan / 4 лютого 2019, 20:29
якщо тепло все вирішить, то навіщо взагалі потрібен такий мер?
2. Derilah / 4 лютого 2019, 21:16
Ну шановнi що ви скажете?
3. Slavko / 4 лютого 2019, 21:23


Змінено 04.02.2019, 22:48
4. alist / 4 лютого 2019, 21:32
1.stepan
«якщо тепло все вирішить, то навіщо взагалі потрібен такий мер? »

Ну як для чого, щоб Тамілі і Філоненку було проти кого козні строїти і заговори організовувати.
І вообще, хто ж знав що в січні може сніг випасти, та й ще з морозами? Ви ще скажіть, що навесні може якісь двори та вулиці затопити. І вообще чули, що Копелець пів доходу в бюджет особисто організував, а якби не він, то вообще б усе розвалилось. А якби не козні всяких там і не поджелудочна, то грошей Кобеляцької громади хватило б купити в футбольний клуб Рональду, а в екопарк слона, а так...
І вообще чистять, по дорогах танком не проїдеш, так Копелець на роботі спав, виїхати не зміг, і вообще само розтане... Жінку збили, так хто її випустив з хати той і винуват, або автодор, або Таміла.

А якщо серйозно, то все як завжди - в грудні неожиданно морози ударили, в січні сніг випав, навесні неожиданно затопить. Город - неожиданность.
5. Slavko / 4 лютого 2019, 22:52
І не почистили неожиданно і вибріхуються тоже ))
6. 461 / 5 лютого 2019, 11:32
При пАпередніках наш провулок чистили на 5 день,зараз до ранку чисто, коли багато снігу то до вечора.
7. Slavko / 5 лютого 2019, 16:30
Розмовляли ніпрощо і нічим закінчили. Чомусь ніхто із депутатів не запропонував Копельцеві чистити сніг, поки він ще не вкатаний і не взявся льодом. Може ще кілька таких зим треба, щоб комусь дійшло ?
8. КАМаз / 5 лютого 2019, 17:12
«461» ще один троль пахана))) Чув папереднік ти хоть з Кобеляк чи з жуків сіті?))))
9. 1juriy / 5 лютого 2019, 17:31
Да, Олег Сіроштан цікавий депутат.Майже під кінець каденції зрозумів,що питання потрібно вирішувати до сесії на засіданнях виконкомів та депутатських комісіях.
10. Чудо Юдо / 5 лютого 2019, 21:05
9.1juriy
«Да, Олег Сіроштан цікавий депутат.»

Один із небагатьох, який хоч трохи там щось робить. Решта тупо проводить пакетні голосування без розгляду і взагалі «в’їжджання» у суть питань.
11. Mrgravity / 6 лютого 2019, 20:59
Одним словом "дибілоїди" ,вони чекають щоб ситуація була така ж як і на різдво, коли по місту пересуватись можна було тільки на собачих упряжках.
Чому з першого ж дня не посипати дорогу і не проїхати трактором по тротуару щоб не було льоду?Та тому що владі пох... Що мати повинна везти дитину на калясці в лікарню по такій дорозі,що діти йдуть до школи по такому тротуару,хто буде нести відповідальність за зламані кінцівки? Раніше снігопади і морози були набагато більші,але вся інфраструктура функціонувала і всі були задоволені,а зараз у нас на асфальті лежить ще сніг який випав перед новим роком.Сидіть і чухайте яйця і далі.
12. Чудо Юдо / 8 лютого 2019, 09:30
11.Mrgravity
«Чому з першого ж дня не посипати дорогу і не проїхати трактором по тротуару щоб не було льоду?»

Тому що немає того трактора. Вірніше є один невеликий, але він влазить лише на тротуар напроти міськради - там ним так-сяк і почистили.
Для інших потрібна спецтехніка поменше, але її ніхто не куплятиме - гроші на Екопарки, футбольні команди, салюти, шарики і медальки потрібніші.
13. КАМаз / 8 лютого 2019, 14:07
Особливо медальки, краще мамкам по пачці памперсів подарував!
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації