Вхід | Реєстрація

«Кохання поза часом» буде і в Царичанці

«Кохання поза часом» буде і в Царичанці

Невдовзі закохані матимуть можливість одружитися навіть вночі. Про це ми дізналися від начальника Царичанського ДРАЦСу Світлани Кіріченко.

Цьогоріч 13 відділів державної реєстрації актів цивільного стану Дніпропетровської області візьмуть участь у всеукраїнському заході, присвяченому Дню закоханих. Серед учасників і Царичанський ДРАЦС. За два тижні 14 лютого — найромантичніше свято року. Фахівці ДРАЦСів пропонують зробити крок до шлюбу, подавши заяву саме в День Святого Валентина. Світлана Кіріченко зазначає, що їхній відділ запрошує подати заяву про державну реєстрацію шлюбу, зареєструвати шлюб або відзначити річницю весілля до 24 години 14 лютого 2019 року. На момент написання матеріалу, 14 лютого вже чекають дві молоді пари, щоб зареєструвати шлюб. Про це нам у розмові повідомила Світлана Іванівна.

Крім цього, Кіріченко розповіла, що в січні цього року на весільний рушник стало 5 пар. Лише одне подружжя розірвало шлюб. Відійшли в інші світи в Царичанському районі 51 людина. У основному, це люди похилого віку, яким було від 60 до 92 років. Але серед померлих були і 30–40‑річні. Декілька людей дожили лише до 50.

Народилося у січні 15 немовлят: 8 хлопчиків та 7 дівчаток. Рідковживаними іменами були Платон, Назар, Кіра. Дивних та незвичних імен для нашої місцевості теж вистачало. Малят називали Алі, Мілославою, Марілєною та Ахмадом.

Управління державної реєстрації актів цивільного стану Міністерства юстиції має свою загальну статистику. Крім традиційних імен, українці вибирають і незвичні. У минулому році дівчаток називали Принцеса, Нуне, Авігея, Сумаййа, Аглая, Аіша, Аполінарія, Дельфіна, Йохана — Клавдія, Мадона Лама, Філофтея. Хлопчиків — Сонцемір, Мадяк, Космос, Арон, Діонісій, Лучіан, Нектарій.


Автор: Олена Маренич


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 лютого 2019, 14:39 | Царичанка | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації