Вхід | Реєстрація

Сміття вивозитиме «Водоканал Плюс»

Сміття вивозитиме «Водоканал Плюс»
Микола Теренін жартома запропонував кидати сміття у Ворсклу, щоб пливло в Дніпро

На останній сесії Кобеляцької міськради депутати звільнили від цих обов’язків комунальне підприємство «Міська сервісна служба».

Як пояснив керівник комунального підприємства Василь Фещенко, обласна екологічна інспекція надіслала припис «Міській сервісній службі». Відповідно до нього, комунальне підприємство не має ділянки під звалище та в нього відсутні дозволи на викиди в повітря забруднюючих речовин. Полтавський окружний адмінсуд наклав тимчасову заборону на діяльність підприємства у сфері погодження з твердими побутовими відходами. «МСС» подана апеляція до Харківського окружного апеляційного суду. Та, на думку Василя Фещенка, харківські судді підтримають полтавських колег.

Тому, виконуючи рішення суду, керівник «МСС» запропонував передати обов’язки з вивезення сміття «Водоканалу Плюс». Міські обранці погодились на це.

Також депутати обговорили заяву свого колеги Юрія Вусаня про дострокове припинення повноважень, яку той надіслав поштою. Голова мандатної комісії Анатолій Кучеренко розповів, що зв’язувався по телефону з Вусанем і він підтвердив своє рішення. Також Кучеренко порівняв документ, раніше заповнений своїм колегою, із листом, що надійшов поштою. Підписи дуже схожі. Законодавство дозволяє за надісланою заявою задовольнити бажання депутата.

Міський голова заявив, що не проти, аби місце Юрія Вусаня зайняв Роман Матюхов, котрий іде наступним у партійному списку. Та обласному керівництву «Партії простих людей» потрібно виділити Вусаню 300 гривень, щоб він склав у нотаріуса заяву про дострокове припинення повноважень. Вийшло щось на зразок «я не боягуз, але я боюся».

Більшість депутатів погодились із думкою міського голови і задовольнили заяву колеги.

До речі, протягом минулого року Юрій Вусань не взяв участі в роботі жодної комісії чи сесії.

Детальніше про сесію читайте в наступному номері тижневика.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 лютого 2019, 10:24 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації