Вхід | Реєстрація

Кубок афганців переходить до біличан

Кубок афганців переходить до біличан

У суботу, 9 лютого, відбулися зональні змагання з міні-футболу серед колективів сільських громад району. Турнір проводився з нагоди 30‑ї річниці виведення військ з Афганістану. Учасники змагались за кубок спортивної організації «Колос».

Загалом у змаганнях взяла участь 21 команда, які були розподілені на шість груп. До фіналу з кожної групи потрапляв один колектив, тому матчі були напруженими і цікавими.

Ігри проходили на майданчиках зі штучним покриттям у Біликах, Світлогірському, Бутенках і Канавах.

За підсумками зональних змагань, до фінальної частини потрапили спортсмени з Червоноквітівської, Орлицької, Світлогірської, Іванівської, Бутенківської сільських рад та Білицької селищної ради.
Наступного дня учасники змагалися у двох групах по 3 команди. Згідно жеребкування, у першій групі біличани виявились сильнішими за бутенківців (7:2) та іванівців (1:0), чим і забезпечили перше місце. Іванівські футболісти, перегравши колектив із Бутенок з рахунком 7:2, здобули право змагатись у «малому фіналі».

У другій групі кращими були спортсмени з Червоних Квітів, які виграли 5:2 та 2:0 у команд із Орлика і Світлогірського.

У матчі за 3 місце на майданчик вийшли два рівні за силам колективи з Іванівки і Світлогірського. Та вже на початку матчу іванівські спортсмени, захопивши ініціативу, показали видовищну гру, що і призвело до феєричної перемоги з рахунком 4:0.

У фінальній грі зустрілися команди з Біликів та Червоних Квітів. Першими відзначилися біличани. Повівши в рахунку, білицькі футболісти дещо заспокоїлися, чим і скористалися червоноквітяни, зрівнявши рахунок ще в першому таймі. У другій половині матчу команди демонстрували не менш видовищну гру. Слід відзначити одного з лідерів біличан — Владислава Савченка, який переломив хід поєдинку, забивши другий гол у ворота суперників. Не збавляючи обертів, біличани забили втретє, установивши остаточний рахунок 3:1 на свою користь.

Нагадаємо, що в минулорічному турнірі володарем кубка стала команда з Шенгурів.

Учасників змагань привітали голова Канавської сільської ради Сергій Гнатенко, голова спорторганізації «Колос» Віталій Детюк, голова районної ради Володимир Кішінський. Організатори відзначили кращих гравців турніру по амплуа: воротар — Сергій Гордійко (Іванівка), захисник — Олексій Демченко (Білики), нападник — Владислав Корнієнко (Білики). Кращим гравцем турніру визнано Михайла Білоконя з Червоних Квітів.


Автор: Роман МІЛЬКО, представник «Колоса»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
14 лютого 2019, 09:50 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації