Вхід | Реєстрація

Підвели підсумки роботи підприємств Кобеляцького району за минулий рік

Підвели підсумки роботи підприємств Кобеляцького району за минулий рік

13 лютого перший заступник голови райдержадміністрації  Жанна Шевцова  провела  нараду з питання підсумків роботи промислових підприємств району в 2018 році  та завдання на  2019 рік. В нараді взяли  участь завідувач сектору економічного розвитку і торгівлі райдержадміністрації Микола Тюпка, керівник КП «Видавництво Кобеляки» Надія Слісаренко та економіст ПрАТ «Кобеляцький завод продтоварів «Мрія» Алла  Руденко.

В ході обговорення  основну  увагу  зосереджено  на обсягах виробництва продукції, освоєнні капітальних інвестицій, розміру середньомісячної зарплати, сплаті податків. Підведено підсумки діяльності за 2018 рік та розглянуто перспективні напрямки роботи у 2019 році.

По завершенні наради Жанна Шевцова висловила надію на подальшу співпрацю  та акцентувала увагу присутніх на  вжитті необхідних заходів щодо забезпечення стабільної роботи підприємств, нарощування обсягів виробництва  та реалізації промислової продукції, розширення її асортименту та  активізації інвестиційно – інноваційної діяльності.


Автор: прес-служба Кобеляцької РДА


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
14 лютого 2019, 12:46 | Кобеляки | Суспільство


1. 1juriy / 14 лютого 2019, 17:19
Потужно представлені промислові підприємства району.Два чиновника і два представники промислових підприємств району провели нараду ні про що.
2. Beri Mor / 14 лютого 2019, 17:38
1.1juriy
«і два представники промислових підприємств району провели нараду»

Круто...При тюрмі народів,"клятому" СРСР тільки в райцентрі підприємств було штук двадцять,це мінімум,не кажучи про район.Слава Богу ми тепер незалежні,навіть від підприємств,які нас годували.СУГС!
3. Filon / 14 лютого 2019, 20:51
Мммда...Я б на місці прес-служби оцю «новину» не виставляв би.Які інвестиції можуть бути у типографію зі старезним обладнанням і з будівлею, яка кілька років не опалюється? а майже всі клієнти перейшли у Білики до Славіка Жука. Ну невже в РДА не розуміють, що люди це знають?Інвестиційно-інноваційна діяльність...Ледве не вивернуло.
4. Beri Mor / 14 лютого 2019, 21:05
3.Filon
«.Я б на місці прес-служби оцю «новину» не виставляв би.»

Ну-у...І я б не виставляв би...Але що,є ще якісь варіанти?
5. Гнатович / 14 лютого 2019, 21:23
Бугага))) Экономичный розвыток..))
6. alist / 15 лютого 2019, 01:04
3.Filon
«Мммда...Я б на місці прес-служби оцю «новину» не виставляв би.»

Ну так нада ж показати, що робота ведеться і зарплати в райдерж не зря получають. Тут самий прикол в районі промвиробництва по факту і немає, а завідувач сектору економічного розвитку і торгівлі райдержадміністрації є. Чим він завідує - ринком? Містове збирає? Я оце «завівся» і поліз шукати його декларацію в інтернеті (це ж відкрита інформація? Можна писати?) за 2018 рік ще нема, а от в 2017 получив Тюпка 115643грн., або це 9636 в місяць. В 2018, я думаю можна сміло помножити на 1,5-2 цю цифру. От і виходить промисловості і економ розвитку немає, а зарплата штанопротирачу є. І пенсія потом буде ого-го яка. І крім того якщо є завідувач, то є напевно і службовці цього сектору?
Або от свіженька декларація за 2018 рік є - пан Лисенко Олександр Михайлович, він же завідувач сектору з питань цивільного захисту РДА і получив він 153163 грн, або по 12763грн. в місяць. Бачете в районі той цивільний захист? Я не бачу, а чиновника з нормальной такою зарплатою бачу. І пенсією потом, і..... Хоча може в тому і задумка, якщо нас начнуть бомбити російські літаки, такі лисенки вийдуть і кидаючи пачки з гривнями позбивають їх. Такий от цивільний захист.
А взагалі, спасибі прес-службі Кобеляцької РДА, я оце після їх статті, поліз шукати їх зарплати і дорвався таки до сайта з ними. І оце скажу, дивлюсь 2 годину на зарплати чиновників району за 2016, 17, 18 роки, і бачу що в них по зарплатах як не в 2019, так в 2020 році буде повна Європа. Якщо і далі такими темпами підніматимуть, то і до Германії доб’ють.
7. orakul / 15 лютого 2019, 09:03
Слава Кобеляцькій РДА, слава адміну ЕХО, слава Евросоюзу, слава Шимону Петлюрі, Мазепі, Бандері і Слава Україні! Термін мого «арешту» таки скінчився і не був продовжений. Ну, майже амністія. Вдячний Земелі і Бері Мору за моральну підтримку і небайдужість. Буду міркувати, що його тут можна таке написати аби знову в бан не попасти.
8. orakul / 15 лютого 2019, 09:06
6.alist
«Тут самий прикол в районі промвиробництва по факту і немає, а завідувач сектору економічного розвитку і торгівлі райдержадміністрації є.»

Є завідувач, значить буде і виробництво. Погано, коли завідувача нама. Слава Україні!
9. земеля / 15 лютого 2019, 09:17
7.orakul
«. Буду міркувати, що його тут можна таке написати аби знову в бан не попасти»


" И снова в бой. Покой нам только снится" С возвращением в родные пенаты.
10. Beri Mor / 15 лютого 2019, 11:21
7.orakul
«Термін мого «арешту» таки скінчився»

Шалом!:)
11. земеля / 15 лютого 2019, 16:24
Сегодня 30 лет вывода войск с Афгана. Погибшим солдатам сейчас было бы от 50 до 60 лет. Так и не стали ни отцами, ни дедами. Вечная им память.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації