Вхід | Реєстрація

На дискотеці підрізали охоронця

На дискотеці підрізали охоронця

Подія сталася 10 лютого, близько 1‑ї години ночі, у Кобеляках, у данс-клубі «Фабрика».

У понеділок начальник Кобеляцького райвідділу поліції Сергій Джулай провів прес-конференцію для журналістів. Поліцейський розповів про події, що сталися в районі минулого тижня.

На початку зібрання Сергій Джулай зазначив, що тиждень видався надзвичайно насиченим. 10 лютого правоохоронці зафіксували факт нанесення тяжких тілесних ушкоджень місцевому мешканцю, який працює охоронцем дискотеки. Потерпілому нанесли близько 10 ножових поранень, одне з яких було проникаючим. Зараз постраждалий знаходиться в районній лікарні. Він прооперований. За інформацією медиків, його життю та здоров’ю нічого не загрожує. Чоловік при свідомості і надав свідчення правоохоронцям.

Працівники райвідділу встановили обставини злочину. Ножові поранення наніс місцевий мешканець, який проходить контрактну службу в Збройних Силах України. Зараз військовослужбовець затриманий у порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Йому оголошено підозру про вчинення злочину за статтею 121 частини 1 Кримінального кодексу України «Умисне тяжке тілесне ушкодження». Готуються матеріали для направлення в суд, аби обрати запобіжний захід. Усі дії проводяться за процесуальним керівництвом військової спеціалізованої прокуратури.

Як розповіли очевидці події, між двома відвідувачами дискотеки розпочалася бійка. Охоронець вивів їх з приміщення. На вулиці один із дебоширів почав чіплятись до охоронця. Перший зажав у руці лезо і наніс працівнику танцювального закладу кілька ударів у область серця та живота. Також порізав обличчя. Охоронця госпіталізували медики швидкої допомоги.

 

У Біликах проводилось відпрацювання

Також головний поліцейський району повідомив, що останнім часом у селищі Білики збільшилась кількість кримінальних злочинів. Зокрема, зафіксовані випадки нанесення тілесних ушкоджень і крадіжки з помешкань місцевих жителів. Тому минулого тижня в населеному пункті проводились заходи із протидії злочинів. Фактично, профілактичне відпрацювання з метою стабілізації ситуації тривало цілодобово. Для цього були залучені додаткові сили. Патрулювання в нічний час доби забезпечував батальйон спеціального призначення. Удень в селищі працювали співробітники Кобеляцького райвідділу.

Завдяки посиленій роботі, оперативні працівники отримали інформацію стосовно осіб, які причетні до вчинення злочинів. Установлено більшість правопорушників, речові докази вилучені. Зараз призначаються експертизи стосовно кримінальних проваджень для доведення відповідальності осіб.

Загалом за минулий тиждень поліцейські розкрили по району пограбування, три крадіжки з проникненням у житло місцевих мешканців та дві крадіжки з вільним доступом до майна. Установлюються обставини двох порубів деревини.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
14 лютого 2019, 15:02 | Кобеляки | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації