Вхід | Реєстрація

Фітнес–браслет за перемогу

Фітнес–браслет за перемогу

Учні початкових класів Царичанського району взяли участь у конкурсі малюнків «Я так бачу технології».
Конкурс тривав місяць. Було визначено три перших призових місця та переможці головного призу. Засновники незвичного конкурсу — компанія «МОБІЛМАСТЕР». Теми конкурсу називалися: «Яким я бачу майбутнє з інноваційними технологіями», «Інноваційні технології рятують життя», «Негативний вплив сучасних технологій на життя людини», «Смартфони майбутнього».

— Ми хотіли дізнатися, як діти реагують на такі теми, наскільки ознайомлені з цим профілем і чи дійсно їх цікавлять новітні технології. Наша ідея несла і просвітницьку місію. Ми хочемо звернути увагу  на професії ІТ–технологій, які на сьогодні розвиваються у шаленому темпі. Вивчаючи, досліджуючи  ці теми, діти можуть обирати майбутні професії, — прокоментував один із засновників компанії Олександр Пігур. Олександр додав, що втілення такої  ідеї виявилося  захоплюючим заняттям. Вони і надалі будуть розвивати цей напрям. Конкурс об’єднав не тільки учнів молодших класів, а  й батьків та вчителів. Найбільш приємним моментом для організаторів було вручення подарунків. За участь у мотиваційній акції всі учасники отримали грамоти, заохочувальні призи — шоколадки і закладки для книг.

З-поміж 350 конкурсантів  перше місце отримали 6 школярів. Їм вручили USB – Flash 16 GB (флешки). За друге місце  семи юним художникам дісталися навушники. Ще 7 конкурсантів отримали  в подарунок (ІІІ місце) ручки Xiaom Mijia. Цей аксесуар приємний на дотик, зручний, добре пише, а рука дитини при використанні ручки не втомлюється. Головний приз — фітнес–браслет Xiaom MiBand 2 — дістався Анні Галій (5 клас, Молодіжнянська ЗОШ І-ІІІ ступенів).  Замість малюнка Аня зробила книжечку «Книга технологій майбутнього». На кожній сторінці намалювала свої пропозиції  гаджетів майбутнього. Організаторів вразила багата фантазія юної художниці.

Що собою представляє фітнес–браслет? Це аксесуар, за допомогою якого можна рахувати пройдені кроки за день. А ще корисний для діток, у яких вади із серцем: можна слідкувати за серцебиттям. Цей браслет стане в нагоді і спортсменам, він естетичний, зручний і виконує функцію годинника.


Автор: Олена Маренич


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації