Вхід | Реєстрація

Господар за поріг — злочинець у пластикове вікно

Господар за поріг — злочинець у пластикове вікно

З 11 по 18 лютого до чергової частини Новосанжарського відділення поліції надійшло 120 заяв та повідомлень, що зареєстровані в журналі єдиного обліку. 14 повідомлень стосуються кримінальних правопорушень.

Минулого тижня епіцентр кримінальних правопорушень поліцейські зафіксували в Малій Перещепині. Щоправда, частину з них вдалося розкрити.

11 лютого одразу два мешканці цього населеного пункту заявили про крадіжки. У першому випадку з двору пенсіонера зник металевий посуд. У іншому — крадії пошкодили пластикове вікно і проникли до будинку, звідки винесли алюмінієвий посуд та продукти харчування.

Наступного дня з письмовою заявою до новосанжарських поліцейських звернувся ще один житель. Він виявив, що з двору зник алюмінієвий бідон та світильник.

Виїхавши на місце події, правоохоронці виявили зниклі речі та встановили причетних осіб. Відкриті кримінальні провадження за статтею 185 ККУ «Крадіжка». Проводяться слідчі дії.

Також 12 лютого про крадіжку з проникненням у житлове приміщення повідомив мешканець Зачепилівки. Доки чоловік був на роботі, злочинці віджали пластикове вікно в його будинку і викрали мобільний телефон, мисливську рушницю та золотий хрестик.

14 лютого за схожим сценарієм обікрали будинок у Нових Санжарах: власник за поріг — злочинець у пластикове вікно. Із собою злодії прихопили срібні сережки, три каблучки та ланцюжок.

17 лютого про крадіжку свійських птахів повідомила жителька Руденківки. Приблизно о 1‑ій годині ночі невідома особа зламала замок на сараї і винесла звідти 20 курей. Завдяки оперативній роботі, правоохоронці встановили особу злочинця.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 лютого 2019, 09:33 | Нові Cанжари | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації