Вхід | Реєстрація

У двох районах народилась однакова кількість дітей

У двох районах народилась однакова кількість дітей

Щоправда, у кобелячан переважали дівчатка, а в новосанжарців — хлопці.

Керівники Кобеляцького і Новосанжарського відділів державної реєстрації актів цивільного стану повідомили статистичні дані щодо народження, одружень та смертності за перший місяць 2019 року.

Як виявилось, у обох районах народилось по 16 немовлят. Кобеляцькі сім’ї більше поповнились донечками. Їх на світ з’явилось 10. Для двох дівчаток батьки підібрали рідковживані імена Віолета і Соломія. А от двох хлопчиків назвали Богданами.

Новосанжарцям лелеки принесли 7 дівчаток і 9 захисників. Рідкісними були імена Мілана та Мурат.

Як розповіла Ірина Бутко, керівник Кобеляцького ДРАЦС, у січні на весільний рушник стали 9 пар. Наймолодшими були 22‑річний наречений та його 26‑річна наречена. До речі, у найдосвідченішої пари місяця чоловік теж був трішки молодший за дружину: 52 проти 55 років. У День Святого Валентина одружились дві закохані пари. Перша засвідчила шлюб у Кобеляках, друга — у Григоро-Бригадирівці. Протягом місяця новосанжарці одружувались тричі.

Згідно статистичних даних, у січні померло в 4,5 раза кобелячан більше, ніж народилось. Усього в останню путь провели 72 особи. У сусідньому районі ця цифра становила 67.

Переважали кобелячани і за кількістю розлучень. Дві пари розлучились за взаємною згодою, а 19 — за рішенням суду, а в Новосанжарському районі — дві та чотири відповідно.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 лютого 2019, 10:32 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації