Вхід | Реєстрація

«Ніякими словами не виміряєш почуттів матері, якій врятували дитину»

Нещодавно на адресу начальника Головного Управління МВС України в Полтавській області Михайла Цимбалюка було адресовано лист–подяку від мешканки Новосанжарського району, в якому йшлося не тільки про відновлення справедливості, але й про врятоване життя її маленької дитини.
Зробивши позику у вигляді грошей та коштовностей одному із знайомих, жінка і не думала, що він може їх не повернути. Причому ці кошти збиралися довго для складної операції на серці та лікування її однорічної дитини. Пройшов час, але чоловік «забув» про свій борг та повністю ігнорував прохання жінки про повернення грошей. А дитині, тим часом, ставало все гірше й гірше. Стан був критичним, дитя потребувало швидкої госпіталізації до лікарні міста Києва.
Тільки після звернення до начальника ГУМВС «справу було розглянуто і зрушено з місця». Завдяки особистому контролю за процесом відновлення справедливості  з боку керманича міліції Полтавщини Михайла Цимбалюка і члена Громадської ради при ГУМВС, правозахисника, Володимира Волошина боржник повернув жінці гроші, а коштовності пообіцяв вернути пізніше.
Того ж дня було госпіталізовано до київської клініки й дитину. Ситуація була настільки критичною, що вночі її прооперували. На щастя, життя малюка вдалося врятувати.
Після повернення з Києва, жінка чекала на повернення коштовностей, так як післяопераційний період потребував чимало грошей. Однак, горе-позичальник не поспішав повертати борги. Тоді жінка, почувши про призначення нового керівника Новосанжарського РВ, Сергія Махна, звернулася за допомогою до нього.
Жінку дуже вразили зміни, що сталися в райвідділі. Ще при вході її чемно зустрічав черговий, а по коридорах ходили охайні та ввічливі працівники міліції. Змінилася навіть сама атмосфера в будівлі.
«Я звернулася до начальника райвідділу міліції Сергія Махно і пояснила йому  ситуацію, обставини справи і своє скрутне становище. Він пообіцяв допомогти і дотримався свого слова як справжній офіцер. У найкоротший час  цінності справді мені повернули».
Від імені всіх мешканців селища мати дякує очільнику ГУМВС за новопризначеного начальника Новосанжарської міліції. Зі слів вдячної матері, з його призначенням на посаду, в селищі відбулися помітні позитивні зміни. Міліція справді активно допомагає людям.
«Ніякими словами вдячності не виміряєш тих почуттів подяки, що сповнюють матір, якій врятували життя дитини. Хай береже Господь їх дітей, онуків, сім’ї, а в житті панує тільки добробут і злагода. Дійсно світ не без добрих людей» - говорить вдячна жінка міліціонерам.

Автор: Анна Масельскас, ВЗГ ГУМВС


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 лютого 2010, 16:37 | Нові Cанжари |
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації