Вхід | Реєстрація

«Побратими» стали призерами престижних змагань

«Побратими» стали призерами престижних змагань

З 8 по 10 лютого в Борисполі проходив всеукраїнський турнір між військово‑патріотичними командами. За Кубок «Боривітер-2019» змагалися 11 шкільних колективів, а це майже 60 учасників. Турнір проходив на базі Бориспільського професійного ліцею.

Полтавщину на цих змаганнях представляла команда «Побратими» опорного закладу «Бутенківська ЗОШ l-lll ступенів».

Під час урочистого відкриття турніру учасників привітали районні та столичні посадовці.

Допризовники продемонстрували свою стройову підготовку, стрільбу зі снайперської гвинтівки, АКМ, «Мосіна», міномета, розбирання та збирання АКМ із зав’язаними очима, спорядження магазину, тактичної медицини, метання гранати та бойових ножів, проходження смуги з мінно-вибухових загороджень. Велику увагу приділяли фізичній підготовці учасників.

Паралельно бутенківці взяли участь у Всеукраїнських військово‑патріотичних змаганнях, де посіли: два других місця — з кульової стрільби та розбору та складання АКМ, перші місця — за стрільбу з міномета і загальну фізичну підготовку.

У загальнокомандному заліку «Побратими» зайняли почесне друге місце.

Бутенківську школу на змаганнях представляли Артем Кузьменко, Олексій Стогній, Дмитро Кравчина і Максим Телятник. Військовий керівник школярів — Микола Дрига.


Автор: Ігор Бабаєв


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
28 лютого 2019, 16:57 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації