Вхід | Реєстрація

Золото царичанських волейболісток

Золото царичанських волейболісток

Майже впродовж двох місяців у спортивній залі школи села Мала Петриківка проходила першість Петриківського району з волейболу серед жіночих команд.

У змаганнях взяли участь команди трьох районів: «Фаворит–Мекету» (Царичанський район), «Олімп», «Фаворит» (Петриківський район), «Шевченківка», «Оленівка» (Магдалинівський район). Команди змагалися за коловою системою з п’яти партій.

Так склалося, що в запеклих та принципових боях два лідери («Фаворит–Мекету» та «Олімп») набрали однакову кількість очок і програних партій, але в кількості виграних партій у наших волейболісток на одну партію більше (22:21). Таким чином, царичанські волейболістки стали беззаперечними переможцями першості.

Команда нагороджена грамотами та медалями. Кращими гравцями змагань стали: Наталія Уразко («Кращий атакуючий гравець»), Руслана Сорока («Кращий блокуючий гравець»), Світлана Толошна («Кращий зв’язуючий»).

Золото нашій команді здобували: Людмила Макатуха, Наталія Уразко, Світлана Толошна, Руслана Сорока, Катерина Приходько, Валерія Приходько, Анна Василенко, Анастасія Міхєєва, Ксенія Мазур, Світлана Романович, Ангеліна Платонова, Катерина Певнева.

Уже 16 лютого наші дівчата змагалися в розіграші Кубка з волейболу серед жіночих команд. Змагалися чотири команди у двох підгрупах. Царичанські спортсменки без жодних зусиль здолали суперниць із села Оленівка та вийшли до фіналу. Там їхнім суперником знову ж таки став петриківський «Олімп».

Першу партію наші дівчата ведуть. І здається, ось вона — перемога. Але фортуна не на нашому боці — поразка з рахунком 24:26. Другий сет з рахунком 25:10 — за нашими дівчатами. І ось вона —  вирішальна третя партія. Фаворитівці поступаються суперникам 13:8, але подачі досвідченого гравця Наталії Уразко зрівнюють рахунок (13:13). І вже з останніх сил наша команда вириває свою нелегку і довгоочікувану перемогу (19:17) та перехідний Кубок.

За Кубок змагалися: Людмила Макатуха, Наталія Уразко, Світлана Толошна, Руслана Сорока, Катерина Приходько, Валерія Приходько, Даша Костенко, Анастасія Міхєєва, Ангеліна Платонова (на фото зі своїм спонсором Володимиром Макатухою). Команда висловлює вдячність організатору та постійному спонсору команди Володимиру Макатусі, селищному голові Геннадію Сумському, начальнику відділу освіти Сергію Китайгорі, а також ПП Руслану Пісоцькому, Віталію Ксеніті за підвіз команди до місця змагань.


Автор: Людмила Макатуха, капітан команди


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
28 лютого 2019, 19:12 | Царичанка | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації