Вхід | Реєстрація

Відмовитися від кредитів МВФ можна швидко і це доведе команда Гриценка

Відмовитися від кредитів МВФ можна швидко і це доведе команда Гриценка

У четвер, 28 лютого до Полтави з робочою поїздкою завітав представник команди кандидата на пост президента України Анатолія Гриценка, потенційний голова Національного банку України, доктор економічних наук, професор Олександр Савченко.

Зокрема, він провів кілька зустрічей з бізнесменами та банкірами, студентами та поспілкувався із журналістами місцевих ЗМІ. Під час візиту, кандидат на посаду голови НБУ детально проаналізував економічний блок виборчої програми Анатолія Гриценка. Зокрема, розповів як зміцнити національну валюту, залучити у країну іноземні інвестиції та запровадити програму розвитку малого і середнього бізнесу.

Підтримка економічного зростання, створення нових робочих місць та боротьба з корупцією у банківській сфері —  такими, на думку Олександра Савченка, є основні завдання голови Нацбанку. При правильній роботі головної фінансової установи, економіка буде зростати щонайменше на 8-10% у рік.

“Найперше, що потрібно зробити, щоб українська економіка запрацювала — це розпочати реальний процес повернення вкрадених з банківської системи грошей назад в Україну. Відомо, що дієвий інструмент подолання економічної кризи – притягнення до відповідальності фінансових шахраїв і бюрократів, які сприяли крадіжкам грошей”, - переконаний Олександр Савченко.

На думку Савченка, якщо в країну прийдуть справжні реформатори,  відмовитися від кредитів Міжнародного валютного фонду можна за короткий термін.

“МВФ –це  кредитор останньої надії, який надає фінансову допомогу лише країнам, які знаходяться у кризі і нездатні розрахуватися по боргах. Як правило, країни працюють з фондом пів року або рік, але це не  для України.  Але якщо прийдуть реальні реформатори, як команда Гриценка, то ми протягом кількох місяців відмовимося від кредитів”, - додає Савченко.

Зменшення податків та доступні кредитні лінії дадуть змогу розвиватися малому та середньому бізнесу в нашій країні.

«Наша команда буде пропонувати зменшити податкове навантаження на українця, - переконує Олександр Савченко. - Зараз 41,5 відсотка —  це  навантаження на виплату зарплати, і ми хочемо його зменшити до 30%. Ставка на єдиний соціальний внесок буде зменшена з 22 до 10 відсотків. Це позитивно вплине на приватний бізнес.  По-друге, ми дуже жорстко візьмемо під контроль спілкування бізнесу з державними структурами. Також передбачена фінансова підтримка бізнесу, я буду пропонувати, щоб відкрили потужні кредитні лінії для малого і середнього бізнесу».

«Назва програми «Чесний президент – служитиме людям!» відображає план дій Анатолія Гриценка на посту президента. Саме тому цього разу мають нарешті перемогти чесні», - переконаний Олександр Савченко.

Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1 березня 2019, 14:05 | Полтава | Політика


1. alist / 1 березня 2019, 20:24
Гриценко крутий, закінчив Київське суворовське військове училище з золотою медаллю, закінчив із золотою медаллю Київське вище військове авіаційне інженерне училище, закінчив оперативно-стратегічний факультет Університету Військово-повітряних сил США, військовий, міністр оборони і просто «крутий» воєнний.
А ще в 2015, коли мене призвали і я лежав під обстрілом в Щасті, він в цей час влаштувався доцентом кафедри політології у Києво-Могилянській академії, там напевно його військовий досвід був найпотрібнішим. Голосуймо ж за цього найдостойнішого кандидата!
«Чесний президент – служитиме людям!»*
*-список людей прилагається.
2. orakul / 1 березня 2019, 21:19
"я буду пропонувати, щоб відкрили потужні кредитні лінії для малого і середнього бізнесу».
Не вмер Данило так болячка задавила.

"“МВФ –це кредитор останньої надії, який надає фінансову допомогу .."
Не надає допомогу, а втягує в кредитну кабалу і грабує державу.
3. orakul / 1 березня 2019, 21:23
1.alist
«закінчив оперативно-стратегічний факультет Університету Військово-повітряних сил США, »

Ключове слово "США".
1.alist
«міністр оборони і просто «крутий» воєнний.»

Нагадати текст першої присяги "крутого воєнного" ?
Ось він
"Я, гражданин Союза Советских Социалистических Республик, вступая в ряды Вооруженных Сил, принимаю присягу и торжественно клянусь быть честным, храбрым, дисциплинированным, бдительным воином, строго хранить военную и государственную тайну, беспрекословно выполнять все воинские уставы и приказы командиров и начальников.
Я клянусь добросовестно изучать военное дело, всемерно беречь военное и народное имущество и до последнего дыхания быть преданным своему Народу, своей Советской Родине и Советскому Правительству.
Я всегда готов по приказу Советского Правительства выступить на защиту моей Родины - Союза Советских Социалистических Республик и, как воин Вооруженных Сил, я клянусь защищать ее мужественно, умело, с достоинством и честью, не щадя своей крови и самой жизни для достижения полной победы над врагами.
Если же я нарушу эту мою торжественную присягу, то пусть меня постигнет суровая кара советского закона, всеобщая ненависть и презрение трудящихся."
4. orakul / 1 березня 2019, 22:06
1.alist
«А ще в 2015, коли мене призвали і я лежав під обстрілом в Щасті, він в цей час влаштувався доцентом кафедри політології у Києво-Могилянській академії, там напевно його військовий досвід був найпотрібнішим. »

По-перше, чого ти там лежав? По-друге, чого там не лежав Гриценко? І по-третє, чого Гриценко, весь такий правильний та ще й екс міністр оборони, не поступив так, як належить поступити справжньому офіцеру і не сказав правду, як це зробив колишній міністр оборони Тенюх. Цитую його виступ на сесії ВРУ: «…не оголошено правовий режим воєнного стану, без якого застосування Збройних сил є незаконним і тягне за собою кримінальну відповідальність всих тих, хто віддає наказ на застосування війсь так і тих, хто його виконує …Будь які дії ЗСУ щодо стабілізації ситуії в Криму будуть представлені світовому суспільству як застосування сили проти свого власного населення.» Так це стосовно Криму, де дійсно були Російські війська, а не стосовно Донбасу. Ось оригінал виступу, щоб не сказав, як це кажуть свідомі, що я це придумав. Посилання на www.youtube.com
5. orakul / 1 березня 2019, 22:09
І все це при тому, що адмірал Тенюх народився у Львівській області, теж навчався у США, був членом ВО "Свобода", але здається що в критичний момент людська гідність і честь офіцера виявилися у нього вище шкурних інтересів і він подав у відставку. Посилання на www.youtube.com
6. alist / 1 березня 2019, 23:12
3.orakul
«Нагадати текст першої присяги "крутого воєнного" ?
Ось він
"Я, гражданин Союза Советских Социалистических Республик, »

І в чому проблема? СССР припинив своє існування (мирно, без зовнішнього втручання) і відповідно присяга припинила дію. Чи потрібно було розстріляти тих хто прийняв рішення про незалежність України? Так це нагадаю 28 804 071 житель України Посилання на uk.wikipedia.org
Знаєш, до такого навіть Гітлер не додумався б, а ти по факту предлагаєш почати громадянську війну
По друге, якщо наприклад, ти за дотримання радянських присяг, законів..., то почни з себе, покажи приклад так сказать. Плати наприклад в магазинах рублями, а не бандерівськими гривнями, заплати ними за комуналку по тарифах СРСР, а коли тобі не продадуть і сірника і відріжуть газ розкажеш нам про присяги і ОБОВ’ЯЗКИ громадянина СРСР.
І головне, дивись інтернет в СССР не придумали, але напевно найближче підходить тодішнє законодавство про радіопередатчики, якщо ти такий патріот СРСР, то маєш дотриматись законів СРСР, а значить покажи регістрацію свого комп’ютера в відповідних органах. Немає? Ти не менший злочинець чим Гриценко. А якщо подумати, що інтернет придумали американці, комп’ютер з якого ти пишеш теж їх, то ти вже американський шпигун. КГБ хватай шпіона!

Легко умнічати, які всі довкола не такі, почни з себе. Покажи як ти слідуєш ОБОВ’ЯЗКАМ громадянина СРСР, а особливо одному з них - дотримуватися законів СРСР.

4.orakul
««…не оголошено правовий режим воєнного стану, без якого застосування Збройних сил є незаконним»

Я прям уявляю - 22 червня 1941 року, німці почали атаку і оккупацію території СРСР, а прикордонники, війська, штаби, Сталін і всі інші ждуть, коли ж збереться Верховна Рада СРСР і оголосить - правовий режим воєнного стану!

Тьфу на тебе, більше постараюсь не писати відповіді на твою маячню. Легше головою стіну пробити, чим хоч трохи відволікти тебе від перегляду російської пропаганди і вигадок психів з ютубу.
7. orakul / 2 березня 2019, 08:09
6.alist
«Я прям уявляю - 22 червня 1941 року, німці почали атаку і оккупацію території СРСР, а прикордонники, війська, штаби, Сталін і всі інші ждуть, коли ж збереться Верховна Рада СРСР»

В тебе якась уява чудна. Путіна ти на Донбасі уявляєш, а виконання вимог закону уявити не можеш. І де ти бачив атаку. Хто кого атакував? При Сталіну була оголошена мобілізація, почитай документи
"Москва, Кремль. 22 июня 1941 года.
На основании статьи 49 пункта «Л» Конституции СССР Президиум Верховного Совета СССР объявляет мобилизацию.."
Ану знайди мені, що там наше РНБО прийняло, що оголосило? Може нагадати тобі? Воно оголосило проведення АТО, до якого ЗСУ ніякого відношення не мають, та й Путін також.
6.alist
«Легше головою стіну пробити, чим хоч трохи відволікти тебе від перегляду російської пропаганди і вигадок психів з ютубу.»

Це тебе треба відволікати від ящика. Я тобі привів не вигадки і не роспропаганду. Я тобі привів виступ чинного на той час міністра оборони на сесії Верхоновх Ради. Що може бути переконливішим? Не знаю, чи вас коли лікувати будуть і чи вилікують. Професор з Білорусі десь пропав.
8. orakul / 2 березня 2019, 08:24
6.alist
«СССР припинив своє існування (мирно, без зовнішнього втручання)»

Без зовнішнього втручання, кажеш? Ну, ну. А навіщо Боря з Кравчуком і Шушкевичем доповідали Бушу? Та й не зовсім мирно воно було. По всій країні прийшлось спровоковувати міжнаціоналні конфлікти в яких гинули люди.
6.alist
« Чи потрібно було розстріляти тих хто прийняв рішення про незалежність України? Так це нагадаю 28 804 071 житель України»

Я тобі нагадаю, що "до того" житель України мав іншу точку зору.Посилання на ss69100.livejournal.com Це тіпа так як Парубій зараз ставить по 7 разів на голосування, доки не отрима потрібний результат. Ну тоді вистачило двох референдумів.
6.alist
«Знаєш, до такого навіть Гітлер не додумався б, а ти по факту предлагаєш почати громадянську війну»

Де я таке предлагаю? Я пропоную її припинити, бо вона по факту вже йде і це ви її розпочали.
9. orakul / 2 березня 2019, 08:47
6.alist
«то почни з себе, покажи приклад так сказать. Плати наприклад в магазинах рублями, а не бандерівськими гривнями, заплати ними за комуналку по тарифах СРСР, а коли тобі не продадуть і сірника і відріжуть газ розкажеш нам про присяги і ОБОВ’ЯЗКИ громадянина СРСР.»

При СРСР газ нікому не відрізали. Навіть при «ранній» Україні його не відрізали а тягли в усі села в складчину. А я вже тоді, коли селяни один з поперед одного купували труби і т.п., казав, що пісял того, як їх здоють на газифікацію, вони будуть топити дровами, бо на газ не у кожного будуть гроші. А рублів у мене нема, бо Збіркаса до цього часу не віддає.
6.alist
«І головне, дивись інтернет в СССР не придумали»

Ну це ти так рахуєш, а насправді, все не так просто як тобі здається. Посилання на ant-63.livejournal.com
10. orakul / 2 березня 2019, 09:03
6.alist
«підходить тодішнє законодавство про радіопередатчики, якщо ти такий патріот СРСР, то маєш дотриматись законів СРСР, а значить покажи регістрацію свого комп’ютера в відповідних органах. Немає? »

Та навіщо його реєструвати? В тебе таки каша в голові. Радіопередатчики реєстрували, бо вони замусорювали ефір. Ще раз. Реєстрація проводилась не в КДБ а інспекцією електрозвязку, а тепер це робить укрчастотнагляд, здається. Проблема була не в обмеженні доступу а в порядку виділення частот і наглядом за ефіром. Порядок використання частот і зараз існує. Тепер на цьому бабло рубають. Читав, що звільнені військовими частоти почали продавати за круте бабло інтернетпровайдерам і мобільним операторам. Але суть не в цьому. Суть в тому, що тепер не треба нічого реєструвати. Зараз з допомогою компу тебе "реєструють". Не треба вже ні візи, ні дозволу, ні пастпорту, ні прописки. Якщо в тебе є інтернет, то ти вже на гачку, вже про тебе все відомо. А якщо в тебе мобілка, то ти вже не сховаєшся навіть в лісі. Хіба ти цього не знав7
6.alist
« Ти не менший злочинець чим Гриценко»

Поняв шо написав? Радий що ти таке допускаєш.
11. alist / 2 березня 2019, 09:36
9.orakul
«При СРСР»

Багато слів ні про що, а от головне ти не написав - ти особисто будеш жити по законам СРСР, а не по нинішніх "бандеровських"? Чи ти лише в інтернеті анонімно можекш ляси точити про присягу СРСР і т.п. Покажеш нам дотримання тобою обов’язків громадянина СРСР?
Тільки не треба тут втирати сберкаса не віддає і т.п. - можеш в разі чого подати в суд, причому в Кобеляцький районний народний суд УРСР :)) Якщо його знайдеш.
12. Седой / 2 березня 2019, 15:35
Ярый противник комуняк Гриценко возглавлял партячейку кафедры в КВВАИУ :)) А в академии пиндосов, интересно, был на партийной работе? у республиканцев или демократов? микромазепа... А про передатчики. Нас, радиохулиганов, здорово гоняли и за дело. Конфисковали даже утюги и телевизоры. На 6п3с мощи не было, а мощными в 1970 чуть самолет не завалили в Днепропетровске, на частоту привода залезли, шум был.
А дороги помните? в Котельве на Полтаву ночью шел, знак не заметил главной направо и на ферму приехал! Качество покрытия ОДИНАКОВОЕ было. Правда сейчас тоже разницы тоже не заметишь похоже :))
13. Седой / 2 березня 2019, 15:36
второе тоже можете на матерное заменить :))
14. orakul / 2 березня 2019, 16:20
11.alist
«Багато слів ні про що, а от головне ти не написав - ти особисто будеш жити по законам СРСР, а не по нинішніх "бандеровських"? »

Буду жити, коли ваші скасують і приймуть нові-старі. Не кажи гоп... Чи думаєш, що тобі можна жити в радянських квартирах і з радянським дипломом, споживати електроенергію з радянських електростанцій, газ з радянських газопроводів, воду з радянських водопроводів, і так буде завжди? Не факт. Усьо течет все меняется. Колись Гітлер думав, що взяв бога за бороду, та не вгадав.
15. orakul / 2 березня 2019, 16:26
11.alist
«Чи ти лише в інтернеті анонімно можекш ляси точити про присягу СРСР»

Про присягу я написов для того, щоб до тебе дійшло, що Гриценко вже одну присягу приймав, а потім прийняв іншу. Ладно, якби просто Українську - слугувати народу України, так він вирішив слугувати іншому народу. А таким людям довіряти більше не можна. Хоча, чув як Червоненко говорив: "Вовремя предать, это не предательство а предвидение". Така у них логіка. І в тебе така.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації