Вхід | Реєстрація

Як знайти хорошу роботу в Польщі?

Як знайти хорошу роботу в Польщі?

Робота в Європі - хороша можливість не тільки заробити, а й набратися досвіду. У багатьох виникає питання: як працевлаштуватися легально? В цьому немає нічого складного. Для початку потрібно визначитися, в якій країні ви б хотіли працювати. Якщо ви хочете працевлаштуватися без знання мови, то оптимальний варіант - працевлаштування в Польщі. Тут пропонують комфортні умови для життя, непоганий заробіток, а до працівників не ставиться ніяких специфічних вимог. Якщо вас цікавить, праця в польщі https://visa-pro.com.ua, - заходите на цей сайт. Максимальна кількість корисної інформації, великий вибір вакансій пропонує кадрове агентство Віза Про. Досвід багатьох наших співвітчизників уже показав, що потрібно влаштовуватися на роботу за кордон тільки через кадрові агентства, якщо ви не хочете потрапити в руки до шахраїв. Давайте подивимося, як проходить процедура працевлаштування, і які вимоги висувають польські роботодавці до своїх працівників.

 

Як офіційно працевлаштуватися?

Найкращий варіант - звернутися в кадрове агентство, і ні в якому разі не шукати роботу через сайти оголошень в Інтернеті. У кадрові агентства надходять запити від роботодавців на працівників різних професій. А ви, в свою чергу, можете вибрати вакансію, яка вас влаштує. Наступний етап - підписання контракту. Робота за контрактом - це завжди вигідно, адже ви знаєте свої права і зобов'язання, точно так же, як і роботодавець. Вам потрібно буде відкрити робочу візу в Польщу, щоб влаштуватися легально. Це абсолютно стандартна процедура.

Вакансії на роботу в Польщі, які є актуальними на сьогоднішній день:

  1. пакувальник;
  2. працівник складу;
  3. помічник по кухні;
  4. сортувальник;
  5. швачка;
  6. кухар;
  7. столяр;
  8. вантажник;
  9. різноробочий та ін.

Як бачите, тут є вакансії, які підходять і для чоловіків, і для жінок. Що стосується роботи для сімейних пар, то з цим теж не буде проблем: в літній період можна влаштуватися на роботу в сільському господарстві зі збору врожаю, можна влаштуватися на завод, ферму, фабрику.

Які вимоги висувають польські роботодавці?

До більшості працівників немає особливих вимог. Потрібно мати хороше здоров'я, бути відповідальним, не мати шкідливих звичок. В основному, приймають на роботу чоловіків і жінок віком від 18 до 55 років. Не обов'язково знатьпольскій мову, щоб офіційно працевлаштуватися.

Якщо вам потрібна добре оплачувана робота в Польщі, тоді однозначно краще вивчити польську мову. Тоді ви зможете влаштуватися за фахом, зможете отримувати високі доходи і одночасно отримувати досвід роботи, підвищувати свою кваліфікацію. Вивчити польську мову нескладно, тому такий варіант можна вважати оптимальним.

Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
28 лютого 2019, 16:52 | Полтавщина | Суспільство
1. Grass / 28 лютого 2020, 09:58
Коментар видалено за порушення пункту 2.3 Правил користування сайтом
2. Zuli / 19 березня 2020, 19:18
Коментар видалено за порушення пункту 2.3 Правил користування сайтом
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації