Вхід | Реєстрація

ПАТ «Полтавагаз» і ТОВ «Полтавагаз збут» - НАЦІОНАЛІЗУВАТИ!

ПАТ «Полтавагаз» і ТОВ «Полтавагаз збут» - НАЦІОНАЛІЗУВАТИ!

До газової війни, яку народний депутат Артем Вітко веде з «Полтавагаз збут», долучився і народний депутат Сергій Каплін. Вони разом зареєстрували законопроект про націоналізацію ПАТ «Полтавагаз» і ТОВ «Полтавагаз збут». Лише так можна зупинити свавілля газовиків-олігархів, кажуть народні обранці.

На брифінгу, який провели депутати у Верховній Раді, прозвучало прізвище особи, що чинить газовий геноцид на Полтавщині. Це представник колишньої влади Олексій Лелюк. «Газові олігархи та недобитки Партії Регіонів принесли  у нашу країну війну. Через таких щодня  на сході України гинуть наші герої», - прокоментував депутат Артем Вітко.

Полтавська область опинилася у заручниках. Скарги на дії газового олігарха Лелюка, надходять від Сухинівки, Базилевщини, Машівки. «Полтавагаз» відключила від опалення сім об’єктів Терешківської ОТГ: дві школи, дитячий садок, два фельдшерсько-акушерські пункти, амбулаторію та адмінбудівлю.

Газовики підривають авторитет діючої влади та штучно створює соціальну напругу. Крім того, ці підприємства у платіжках здійснювали донарахування побутовим споживачам обсягів газу в середньому до 1,5%.

«Націоналізацію цих компаній потрібно було зробити давно», – зазначив Сергій Каплін. – Лелюк купив цю компанію на награбовані гроші, коли працював керівником Держрезерву. Я вимагаю відповідної реакції правоохоронних органів, голови Полтавської облдержадміністрації і особисто прем’єр-міністра України! Боронь боже, довести ситуацію в країні, коли прості українці не відчують плече влади. Коли вони будуть залишені напризволяще з олігархією яка об’єднується та роз’єднує простих людей. Ми обов’язково доб’ємося заборони подібної наживи на долі простих українців».

Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 березня 2019, 12:10 | Полтавщина | Суспільство


1. arturwanga / 2 березня 2019, 16:57
Думаю що буде даже результат моеi активноi громадьськоi позицii.
Посилання на m.facebook.com
2. Slavko / 2 березня 2019, 18:53
Скоро відріжуть тобі газ за те, що не платиш – і весь результат !
3. Slavko / 2 березня 2019, 19:00
Цей так званий «актівіст» не знає українського алфавіту і відповідно не може подати запиту. Дзвонив, питав, що як робити, а тепер піариться на чужій роботі і не платить за газ ! У шоці з таких людей ! А потім рахунки виставлять комусь іншому, як «результат» його дій !
4. arturwanga / 2 березня 2019, 19:19
Cюди ти не примажешся нiяк тут твого нiчого нема, ти вмiеш тiльки завидувати, брехати,ставити шипи за якi прийдеться вiдповiдати, так як в аренду здав землю а потiм крав у людини яка саме бiльше заплатила.Це чисто моя робота ти даже нехотiв туди iхати.А писать це ще нiчого незначить.Ти так неможеш побачити дерев якi повипилював сам та попродавав.
5. arturwanga / 2 березня 2019, 19:21
Як ти там Дороша записував на роботi?
6. arturwanga / 2 березня 2019, 19:21
Тебе жаба давить ?
7. arturwanga / 2 березня 2019, 19:29
3.Slavko
«У шоці з таких людей ! А потім рахунки виставлять комусь іншому, як «результат» його дій !»

А газ менi немають права вiдрiзати,i крiм того що говорити треба щось i робити i на вiдмiну вiд тебе я якраз i роблю.I написати таку дурню могла тiльки хвора людинa. У тебе лiчильник як ти будеш за мене платити?? Ща пережрав кизяка коровячого,
8. arturwanga / 2 березня 2019, 19:30
I буде результат тому що ще 2 канали тут будуть.
9. orakul / 2 березня 2019, 20:20
"Вони разом зареєстрували законопроект про націоналізацію ПАТ «Полтавагаз» і ТОВ «Полтавагаз збут»."
І що це за понти? Для піару можна зареєструвати скільки завгодно і які завгодно законопроекти. І чого саме Лелюк їх не влаштовує? А решта, святі та божі? Якщо вже такі правильні Каплін с Вітком, то націоналізувати треба всі Гази і всі обленерго. Чи вони вже не знають, що виборцям брехати? Не треба нам лапшу вішати про якусь міфічну націоналізацію. Якби реально хотіли людям допомогти, так взяли б і розкрутили перевірку якості газу. То була б реальна справа, а не якийсь віртуальний законопроект. Так їм і це не під силу. І чого це Вітко звинувачує регіоналів у війні. Війну приніс на Україну їхній майдан. Продовженням майданного сценнарію повинна була стати війна. Вітко що й досі цього не зна. Так що тоді він там робить у тій Раді. Провідав би Надійку і вона йому розказала, якщо сам тупий. І що це воно таке, що в одній статті пишуть "війна", а в іншій "АТО"?
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації