Вхід | Реєстрація

Полторак підписав наказ щодо підвищення з 1 квітня доплат військовослужбовцям на лінії зіткнення

Полторак підписав наказ щодо підвищення з 1 квітня доплат військовослужбовцям на лінії зіткнення

“За рішенням Президента України Петра Порошенка щойно підписав наказ щодо підвищення доплат до грошового забезпезпечення військовослужбовцям ЗС України, які знаходяться у районі ООС”, – повідомив у дописі на своїй сторінці у Facebook Міністр оборони України Степан Полторак.

Він зазначив, що виплати будуть відбуватися з першого квітня 2019 року. Військовослужбовці, які знаходяться на першій лінії зіткнення, будуть отримувати доплату +2000 гривень, і загальна сума буде складати 12000; на другій лінії зіткнення +1 000 тис. гривень; – і загальна сума буде дорівнювати 5 500.

“Окрім цього, буде підвищено грошове забезпечення військовослужбовцям ВМС ЗС України, які виконують бойові завдання та знаходяться у акваторії Азовського моря: вони отримуватимуть доплату 5500 гривень, а під час виходу на бойові чергування – 12 тисяч гривень”, – додав Полторак.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
3 березня 2019, 19:02 | Полтавщина | Суспільство


1. Седой / 4 березня 2019, 08:10
Військовослужбовці, які знаходяться на першій лінії зіткнення, будуть отримувати доплату +2000 гривень, і загальна сума буде складати 12000; на другій лінії зіткнення +1 000 тис. гривень; – і загальна сума буде дорівнювати 5 500.
Да, это покращення суттеве... Есть за что голову сложить... У меня за бОльшую зарплату дворники воюют со снегом и сосульками.
2. Седой / 4 березня 2019, 08:13
И главное - голосуйте сейчас, а получите (возможно) уже после выборов :) На бабушек больше надежды - пенсии повышают ДО ТОГО. Отчим мой уже получил прибавку аж на ВОСЕМЬ ГРИВЕН! Скоро растолстеет от избытка пищи, вангую :))
3. orakul / 4 березня 2019, 12:54
"Нет, нет! Не пойду вовеки! За то, что какая-то мразь. Бросает солдату-калеке. Пятак или гривенник в грязь" (Сергей Есенин)
4. Beri Mor / 7 березня 2019, 21:22
Вчора,6 березня начальник генштабу України Муженко заявив:"Российская сторона завершает формирование ударных соединений на границе с Украиной для возможного вторжения в Украину".
Хто пояснить,як може «вторгнуться» в Україну країна,яка за словами того ж Муженка,вже п"ять років воює з Україною?
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації