Вхід | Реєстрація

Поліцейські Решетилівщини знайшли жінку, яка заблукала в лісі

Поліцейські Решетилівщини знайшли жінку, яка заблукала в лісі

4 березня, близько 01:00 до Решетилівського відділення поліції звернулась жителька одного з населених пунктів району. Жінка повідомила, що вона заблукала в лісовому масиві і не може знайти дорогу до свого дому. Надалі зв'язку з жінкою вже не було.

На пошуки зниклої було задіяно особовий склад Решетилівського відділення поліції. Близько двох годин знадобилося правоохоронцям Решетилівщини, щоб встановити її місце знаходження.   40 – річну жінку працівники сектору реагування патрульної поліції знайшли в лісі.

Поліцейським вона пояснила, що заблукала, втратила орієнтир і не змогла сама дістатися до свого помешкання. Зараз з жінкою все добре.    


Автор: Решетилівське відділення поліції ГУНП в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
5 березня 2019, 10:49 | Решетилівка | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації