Вхід | Реєстрація

Зліт юних краєзнавців та активістів шкільних музеїв Кобеляцького району

Зліт юних краєзнавців та активістів шкільних музеїв Кобеляцького району

Районною станцією юних туристів  проведено зліт юних краєзнавців та активістів шкільних музеїв Кобеляцького району. Програма  зльоту передбачала роботу творчих майстерень за  різними напрямками, під час якої пошуковці звітували про роботу шкільних музеїв,  про власні набутки з вивчення у 2018 році природи,історичного та культурного минулого рідного краю. Після цікавих і змістовних виступів юних краєзнавців суддівська колегія визначила переможців районного зльоту. У творчій майстерні «Музейна справа» це юні екскурсоводи трьох шкільних музеїв: Кобеляцьких НВК №1 (Моренко Анна та Зінченко Валерія, керівник Ярмоленко О.О.) та ліцею №2 (Спорник Владислав та Новицький Антон, керівник Чуніхіна Н.В.), Світлогірської ЗОШ (Сизько Віктор, Ляпка Анна та Петренко Вікторія, керівник Малькова С.В.). У творчій майстерні «Природниче краєзнавство»  перемогу отримав  вихованець Кобеляцького БДЮТ Білаш Максим (керівник Білаш О.В.). У напрямі «Історія та культура рідного краю» найкращими були пошуковці  Кобеляцького НВК №1 (Бибіна Яна та Крупнова Тетяна, керівник Ярмоленко О.О.), пошуковці Світлогірської школи (Білорибець Аліна, Архипенко Олександра та Грудка Владислав, керівник Малькова С.В.), пошуковці ОЗ «Кобеляцький ліцей №2» (Колісник Анна та Карпенко Єлизавета, керівник Чуніхіна Н.В.). Переможці районного зльоту та призери (пошуковці райСЮТур, Василівської та Іванівської шкіл, ОЗ «Бутенківська ЗОШ») нагороджені грамотами відділу освіти. Прийнято рішення, що юних краєзнавців району  на аналогічному обласному зльоті буде представляти делегація  учнів Кобеляцьких НВК№1 та ліцею №2.

Абсолютно всі учасники зльоту продемонстрували високий рівень підготовки  до заходу, зацікавили членів суддівської колегії  новизною та глибиною своїх досліджень, різноманітністю форм роботи як у краєзнавчих дослідженнях, так і у розвитку музейної справи в  закладахосвіти, використали для презентації своєї діяльності сучасні технології.


Автор: Кобеляцька районна станція юних туристів


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
5 березня 2019, 16:12 | Кобеляки | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації