Вхід | Реєстрація

Безвісти зникла чи виїхала в Руденківку?

Безвісти зникла чи виїхала в Руденківку?

За минулий тиждень до чергової частини Новосанжарського відділення поліції надійшло 114 заяв та повідомлень, які внесені до журналу єдиного обліку. Із них 9 кваліфікуються як кримінальні правопорушення.

25 лютого крадіжка сталася в Нових Санжарах. Увечері, близько 22:00, на території приватного домогосподарства проник невідомий. Злочинець відкрив дерев’яне вікно в сараї і заліз у приміщення. Звідти він викрав спортивний велосипед зелено-чорного кольору.

Постраждала новосанжарка оцінила транспортний засіб у 2000 гривень. За цим фактом проводиться перевірка. Згідно з частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України, за крадіжку, поєднану з проникненням у житло, на злочинця чекає позбавленням волі від 3 до 6 років.

Наступного дня невідомі побували в іншої мешканки селища. Як розповіла власниця будинку, у період з 8:00 до 17:50, доки господарі перебували на роботі, злочинець, віджавши пластикове вікно, проник у її будинок. Непроханий гість викрав ювелірні вироби: два ланцюжки, хрестик та два браслети (дитячі). Своїми діями злочинець завдав матеріальної шкоди на 10 000 гривень.

Поліцейські проводять пошукові заходи. За свої дії правопорушник проведе за ґратами до 6 років.

Якщо в Нових Санжарах злочинців цікавило майно та ювелірні вироби, то в Зачепилівці крадії спеціалізувались на продуктах харчування. Минулий четвер до чергової частини відділення поліції надійшло повідомлення від жительки цього населеного пункту. Виявилось, що вночі з середи на четвер невідома особа зайшла в її двір і відкрила пластикові двері літньої кухні, розташованої на території домогосподарства. Звідти злочинець викрав 5 кілограмів м’яса та 50-кілограмовий мішок цукру. Хоча загальна сума завданих збитків становить 1150 гривень, та на крадія поширюється все та ж частина 3 статті 185 ККУ.

1 березня житель Малої Перещепини виявив крадіжку трьох опор повітряної лінії зв’язку, що належали товариству «Укртелеком». Цього ж дня в ході проведення перевірки правоохоронці встановили, що злочин скоїв місцевий мешканець. За свої злочинні дії чоловік може заплатити штраф або відпрацює на виправних роботах до двох років, або його позбавлять волі на строк до трьох років.

 

Син розшукує матір

26 лютого поліцейським надійшло повідомлення від жителя Соколової Балки. За його словами, 9 грудня він востаннє бачив свою матір Валентину Михайлівну Поп (26 вересня 1960 року народження), уродженку Молдови та мешканку Соколової Балки. На вигляд жінка середнього зросту, повна фігура, рудий колір волосся (зараз, можливо, чорний). Жінка сказала сину, що має намір поїхати, а куди саме — не повідомила. Приблизно 21 лютого з нею був відсутній зв’язок. Але 25 числа телефон запрацював. На дзвінок сина відповіла невідома жінка, котра представилася Оксаною та сказала, що його матір знаходиться в неї в Руденківці. Але мобільний відмовилася їй передавати. Наразі місцезнаходження останньої не відоме. Проводяться пошукові заходи.


Автор: За матеріалами Новосанжарського відділення поліції


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 березня 2019, 16:25 | Нові Cанжари | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації