Вхід | Реєстрація

У Кобеляцькій ЦРЛ відкрили оновлене терапевтичне відділення

У Кобеляцькій ЦРЛ відкрили оновлене терапевтичне відділення

6 березня у Кобеляцькій центральній районній лікарні, що є найбільшою в районі, відкрили відреконструйоване терапевтичне відділення, яке є найбільшим за кількістю ліжок у лікарні, адже тут одночасно можуть лікуватись 40 пацієнтів.

Щоб відремонтувати відділення, 4 депутати обласної ради — Сергій Жук, Микола Жук, Геннадій Коваленко та Микола Андрієнко — виділили по 200 тисяч грн з Фонду регіонального розвитку. Таким чином, ремонт коштував 800 тисяч грн.

На урочистості завітали голова Полтавської обласної ради Олександр Біленький, народний депутати України Артем Вітко, голова Кобеляцької РДА Таміла Шевченко, депутати облради.


Автор: «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 березня 2019, 11:20 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації