Вхід | Реєстрація

Підозрюваного у розбої затримали через три роки

Підозрюваного у розбої затримали через три роки

У квітні 2016 року ми повідомляли про те, що в селі Колісниківка Кобеляцького району стався розбійний напад.

Тоді чолов’яга, який уже мав проблеми із законом, вчинив розбійний напад на місцевого пенсіонера, із яким тимчасово проживав у одному будинку. Зловмисник уподобав мопед, на якому їздив місцевий житель. І не придумав нічого кращого, як спробувати забрати його силою. Він зайшов у будинок і напав на пенсіонера, який на той момент спав. Злочинець розбив чоловікові голову табуреткою і забрав ключі від господарської будівлі, де стояв транспортний засіб. Щоправда, викрасти мопед так і не зміг, не зумівши його завести. Покинутий транспортний засіб поліцейські, які прибули після повідомлення за номером 102, знайшли за кілька десятків метрів від садиби пенсіонера.

За фактом розбійного нападу було відкрите кримінальне провадження. Пошуки «по гарячих слідах» результату не дали. Підозрюваного в злочині оголосили в розшук. І знайшли через три роки.

Кілька днів тому співробітники патрульної поліції на одному з полтавських вокзалів зупинили для перевірки документів чоловіка, який видався їм підозрілим. Після перевірки в базі даних виявилося, що чолов’яга є саме тим, кого підозрюють у розбої в Колісниківці. Його одразу затримали, а потім доставили в Кобеляки. Правоохоронці запевняють, що максимум через місяць кримінальна справ щодо розбійного нападу буде в суді і злочинець отримає належне покарання.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 березня 2019, 11:45 | Кобеляки | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації