Вхід | Реєстрація

Кримінальна хроніка

Кримінальна хроніка

Упродовж минулого тижня чергові Новосанжарського відділення поліції отримали від громадян 115 заяв та повідомлень, 12 із яких відносяться до кримінальних правопорушень.

 

Тягнуть усе, що можуть

6 березня крадіжку виявив власник дачного будинку, що знаходиться в Нехворощі. Протягом тижня, з 28 лютого і до дати звернення в поліцію, доки будинок пустував, злочинці пошкодили вікно в будівлі і проникли всередину. Звідти вони викрали шумозахисні навушники, 30 метрів кабелю, домкрат, металеві кутики довжиною 7,5 метра та 16 метрів металевої труби.

На злочинців чекає покарання за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Уночі з 7 на 8 березня в Забрідках невідомі викрали майно товариства «Укртелеком», чим завдали шкоди на суму близько 50 000 гривень.

А от у Руденківці крадій або добував м’ясо для святкового столу, або вирішив подарувати жінкам курей. У ніч на 2 березня непроханий гість побував у одному з місцевих дворів. Він зламав замок на вхідних дверях сараю, де знаходились свійські птахи. Злочинець викрав чотирьох курей.

Заяву постраждалі написали лише 8 березня. У ході проведення слідства правоохоронці встановили, що крадіжку скоїв місцевий житель 1999 року народження.

9 березня працівники Новосанжарського відділу поліції розкрили крадіжку, що сталася чотирма днями раніше. Минулий вівторок невідомий чоловік зайшов на територію молокозаводу і викрав у одному з кабінетів 106 640 гривень. Співробітники сектору кримінальної поліції встановили особу, яка вчинила злочин. Крадієм виявився житель Дніпра 1984 року народження.

Не обійшлося минулого тижня і без злочинців, які звикли проникати в будинки через вікна. Черговою жертвою крадіїв, котрі діють у такий спосіб, стала мешканка Пологи Низу. 9 березня, з 17:00 до 19:00, зловмисники віджали пластикове вікно, залізли в будинок і викрали ноутбук «Леново» чорного кольору, чотири золоті каблучки й ланцюг, срібні сережки і дві каблучки, 12 000 гривень та 100 доларів.

Наступного дня про невдалий відпочинок у знайомих повідомив житель Нових Санжар. У суботу, перебуваючи в гостях, він залишив без нагляду два мобільні телефони Huawei Y6 та LG Max Роwer, обидва чорного кольору. Доки чоловік відпочивав, гаджети зникли.

 

За тиждень — два самогубства

У четвер та неділю двоє жителів Новосанжарського району покінчили з життям через повішення. Перший випадок трапився в Забрідках. Небіжчицю у власному будинку виявила односельчанка.

При огляді трупа співробітники поліції і судмедексперт виявили в небіжчиці странгуляційну борозну в області шиї. Інших тілесних ушкоджень не зафіксовано.

У неділю покінчив із життям мешканець Пасічного. Чоловіка знайшли повішеним на території його домогосподарства, у гаражі. За життя він зловживав алкогольними напоями. Окрім борозни на шиї, ушкоджень на тілі не виявили.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 березня 2019, 16:09 | Нові Cанжари | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації