Вхід | Реєстрація

Анатолій Гриценко на Полтавщині: «Не прикриватиму корупціонерів, незалежно від прізвищ та посад»

Анатолій Гриценко на Полтавщині: «Не прикриватиму корупціонерів, незалежно від прізвищ та посад»

На корупції в Україні крадеться щорокудо 400 мільярдів гривень. Цю цифру кандидат у Президенти Анатолій Гриценко озвучив під час візиту на Полтавщину.

У області Анатолій Гриценко побував у двох містах – Полтаві та Кременчуці. Причому візит розпочав саме із промислової столиці – з відвідин підприємства ТОВ “АВМ “АМПЕР”.  Анатолій Степанович спілкувався з колективом підприємства, відверто відповідав на запитання , часом і не дуже зручні. Говорив і про найбільшу проблему сучасної України – корупцію. Боротьба з нею є невід’ємною складовою програми розвитку економічної галузі. Її разом із експертами, представниками бізнесу та промисловцями команда Анатолія Гриценка розробляла півроку. Згідно з програмою середня зарплата в Україні має становити від 700 євро. І це не популізм, а реальність.

“Немає іншого шляху: якщо не буде такого рівня зарплат -  вся країна виїде в Польщу, - зауважив Анатолій Гриценко. – Півроку ми працювали із бізнесовими асоціаціями, промисловцями – і вийшли на цю суму. Єдина умова – щоб наша президентська команда забезпечила сплату піприємцями лише офіційного податку. А корупційну складову ми відсічемо. І оті гроші, які підприємці зараз віддають на корупцію, підуть у фонд оплати праці”.

Згадали під час зустрічі й про скандал в Укроборонпромі та державні закупівлі для військових цілей. Тема особливо болюча для Кременчука, зважаючи на той факт, що держава цього року планує придбати для армії удесятеро більше імпортних МАЗів, а не українських КрАЗів. Анатолій Гриценко бачить два шляхи вирішення цієї проблеми. По-перше, зробити повністю прозорим державне оборонне замовленням. Окрім 5 відсотків, де йдеться про новітні технології. По-друге, чітка послідовна політика на локалізацію, тобто здоровий український протекціоналізм, коли у всіх сферах використовується власна промислова база, і у військовій царині зокрема.

Що ж до корупціонерів, то тут позиція Анатолія Гриценка жорстка й непримирима: карати безжально через конфіскацію майна, реальний тюремний термін та пожиттєву заборону займати будь-яку державну посаду.

"Я не прикриватиму корупціонерів незалежно від прізвищ та посад. І Укроборонпром виконуватиме замовлення за прозорою ціною в інтересах солдата і країни. Нікому не дозволю набивати кишені на крові солдат!”


Автор: прес-служба Анатолія Гриценка
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 березня 2019, 17:18 | Полтавщина | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації