Вхід | Реєстрація

Буревій зірвав дах на Будинку культури

Буревій зірвав дах на Будинку культури

Близько 17:00 у Кобеляках пішов дощ, що супроводжувався шквальним вітром. Під поривами буревію не витримав дах на районному Будинку культури. Металеве покриття з даху скину просто на тротуар та проїжджу частину по вулиці Касьяна. За щасливим збігом обставин, у цей момент нікого з людей поряд не було. Хоча у цей момент мав розпочатися концерт.

Також частину перекриття вітер скинув на лінію електропередач. На місці працюють рятувальники. 

Крім того, буревій пошкодив дахи на кількох будинках.

 



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 березня 2019, 17:43 | Кобеляки | Надзвичайне


1. Slavko / 22 березня 2019, 22:22
Там Вова Лугандон старається, останні лісосмуги допилює вже, адміністрація тільки заохочує! А дах – то таке, тепер ще й грошей відмиють на новому.
2. orakul / 23 березня 2019, 08:34
"За щасливим збігом обставин.."

Та не бува ніякого збігу обставин. "Збіг обставин" вичає наука, яка має назву "Теория вероятности". Назва, звісно, як все інше, перекручена, спотворена, щоб лошари нічого не зрозуміли. Але не будемо заглиблюватись. У свідомих і так вже в каструлях закипає. Правильно цю науку називати "Теория мер неопределнностей". Кому не подобається математика, той може стати на іншу точку зору - "Случай – псевдоним Бога, когда он не хочет подписаться своим собственным именем" (А.Франс) Насправді і наука і Бог (Бог справжній, а не обрізаний, якому патріоти моляться) - дві сторони однієї медалі. До чого така довга прелюдія? Та до того, що "дах зірвало" (це не мій вираз, а автора статті. Не треба думати, що автор вжив цей вираз випадково.) Дах зірвало не на РБК як вам напичали, а дах зірвало у укарїнців і .....на приміщенні Районної виборчої комісії. Усікаєте. Згадуйте, як у Янека вінки падали, а у Петра Олексійовича солдати почали падати. По біблейски то були "знамения". Ну такі собі попередження, це тіпа як Касандра троянців попереджала. Скажете, до чого тут Кобеляки. Так після того як Таміла Вячеславівна робила селфі в обнімку з президентом, Всевишній видно незважаючи малозначимість якихось Кобеляк, на всяк випадок ї сюди знамєніє послав. Далі буде. В цікаві часи живемо. Погано тільки що пришелепуваті.
3. orakul / 23 березня 2019, 09:02
Вже було пішов з дому, та прийшлось вернутись і дописати щоб не забути. Свідома сусідка сказала свою версію того що відбулося. Виявляється, що то все Путін. Він позавчара шастав по Америці, там авіабазу якусь затопив, а звідтіля летів через Україну і Кобеляки, ну треба ж нам перед виборами насолити. І летів стерво вже не на дельтаплані а верхом на стадові диких гусей чи лебедей. Люди ввчері бачили. (Та я й сам чув як щось курликало.) О, пля, а пишуть, що то у РДК дах зірвало.

Тута ше мисля одна щодо знаменія. Воно там в ДК повинен благодійний концерт відбутися і його зірвало, разом з дахом і діти не постраждали. Так то теж знамєніє і для Таміли і для усіх пузатих хвермерів які на убой людей на Донбасі бабло торбами возили а на лікування нещасної дитини не знайдуть. Оце дійсно той випадок що треба кричати Ганьба!
4. ИВЕН / 23 березня 2019, 10:06
3.orakul
«Та я й сам чув як щось курликало.)»


вибачте--але мені здається що то в ОРАКУЛА щось уже в голові КУРЛИКАЄ-

(потрібно прислухатись...)
5. orakul / 23 березня 2019, 13:42
4.ИВЕН
«
вибачте--але мені здається що то в ОРАКУЛА щось уже в голові КУРЛИКАЄ»

В народі кажуть, що якщо щось здається, то треба хреститись. Народ чомусь залюбки вірить вангам, ностардамусам, але не вірить оракулам. Не дивно?
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації