Вхід | Реєстрація

На колегії говорили про створення робочих місць у районі та вибори президента

На колегії говорили про створення робочих місць у районі та вибори президента

25 березня на розширеному засіданні  колегії райдержадміністрації заслухано звіт директора Кобеляцької районної філії Полтавського обласного центру  зайнятості   Наталії Хейлик про стан справ у галузі відповідно до постанов Кабінету Міністрів України від 21.08.2013 № 667 та від 09.10.2013 № 964. 

Підбиваючи підсумки розглянутого питання, голова райдержадміністрації, голова колегії райдержадміністрації Таміла Шевченко  зазначила, що основним завданням Кобеляцької районної філії   Полтавського обласного центру зайнятості є створення нових робочих місць. На даний час  в турецькій будівельній компанії «Онур» на будівництві об’їзної автомобільної дороги залучені до роботи 150 жителів району. До кінця 2019 року до роботи буде задіяно ще близько 150 чоловік. Запропонувала вивчити ситуацію щодо  створення  нових робочих місць в дорожньо-будівельній компанії «Онур» та на території Шенгурівської сільської ради. Акцентувала увагу на активізації роботи щодо залучення  населення до  проведення  оплачуваних громадських робіт на умовах співфінансування.

Присутніми членами колегії прийнято рішення доопрацювати проект доручень голови райдержадміністрації та подати на підпис в установленому порядку.

На щотижневій нараді у голови райдержадміністрації розглянуто два питання. Про проведення  роботи щодо  складання попередніх списків виборців для звичайних виборчих дільниць Кобеляцького району  доповідала головний спеціаліст відділу ведення державного реєстру виборців апарату райдержадміністрації Оксана Волошко.

Керівник апарату райдержадміністрації Віра Олєйнікова звернула увагу керівників  відповідних районних служб на основному завданні  під час  проведення чергових виборів Президента України 31 березня 2019 року - організаційно-технічне їх забезпечення. Повідомила про проведення 25.03.2019 року навчального семінару представників окружної виборчої комісії м.Карлівка з членами дільничних виборчих комісій Кобеляцького, Козельщинського, Новосанжарського районів.

По закінченню наради, завідувач Кобеляцького міжрайонного відокремленого підрозділу лабораторних  досліджень державної установи «Полтавський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров’я України» Валентина Семиног поінформувала про стан захворюваності на гострі респіраторні  вірусні  інфекції та грип в Кобеляцькому районі.


Автор: прес-служба Кобеляцької РДА


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
26 березня 2019, 12:09 | Кобеляки | Суспільство


1. Beri Mor / 26 березня 2019, 14:44
"Запропонувала вивчити ситуацію щодо створеняя робочих місць".
Хтось пояснить цей написаний брєд?Не виправити ситуацію чи «розрулити» в кращу сторону,а вивчити.Ху.лі її вчити?Сидить купа трутнів,які хочуть показати видимість бурхливої діяльності.Чи хтось вважає,що якби не вказівки райдержадміністрації,то «Онур» брав би на роботу не кобелячан,а возив десь з іншої області собі у збиток?

Змінено 26.03.2019, 15:23
2. Beri Mor / 26 березня 2019, 14:59
Чому створення робочих місць саме на території Шенгурівської с.р.,а не якоїсь іншої?Може я демографічний вибух в Віблах прогавив?:)
3. orakul / 26 березня 2019, 17:03
1.Beri Mor
«Хтось пояснить цей написаний брєд?Не виправити ситуацію чи «розрулити» в кращу сторону,а вивчити»

Вони вже давно не рулять, вони тупо вивчають, і влазять у "поїзд", якщо він є, а якщо нема, то тоді - безробіття. А прийде Беня, так тоді і кабмін не рулитиме, а рулитимуть ТНК. Ну це так Беня казав, а йому можна вірити. Скоро ліквідують усі органи влади і будуть лише банки і поліція, ну і ОТГ.
4. ИВЕН / 27 березня 2019, 09:07
створення робочих міст-вважаєтся заводи фабрики і всі інші підприємства-побудовані-відкиті в даній місцевості....
а робота в ОНУРІ-це временні робочі місця(можна сказати-заробіччани)..
де ділися і хто що зробив побудував (все те що було збудовано при СОВКОВІЙвласті-розбито прихватизовано)

фууу-дуже болюча тема....
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації