Вхід | Реєстрація

Кобеляцькі діти будуть вболівати за «Ворсклу»

Кобеляцькі діти будуть вболівати за «Ворсклу»

Вихованці місцевої школи-інтернату, за сприяння працівників районного відділу поліції, їздили на базу футбольного клубу «Ворскла», де подивилися на життя професійних спортсменів.

Розповідає начальник Кобеляцького райвідділу поліції Сергій Джулай:

— Коли я тільки-но розпочав свою роботу в Кобеляках, то на прес-конференції для місцевих журналістів пообіцяв, що і я особисто, і мої підлеглі будуть опікуватися дітьми, котрі виховуються в інтернатному закладі. Тим більше, що, наскільки мені було відомо, подібна традиція вже існувала. І от зараз я із радістю готовий доповісти, що мої слова не розійшлися з ділом. Більше того, поліцейські успішно налагодили комунікацію й з іншими навчальними закладами району.

Сергій Джулай повідомив, що в рамках шефської допомоги школі-інтернату вдалося організувати екскурсію для дітей у місто Полтаву. Там школярі відвідали базу футбольного клубу «Ворскла», що виступає в українській Прем’єр-лізі. Там адміністратори клубу познайомили дітей із життям професійних футболістів. І пообіцяли, що малеча отримає спеціальні запрошення і відвідає один з матчів Чемпіонату України за участю «Ворскли».

Окрім того, за словами Джулая, поліцейські провели для школярів турнір зі стрільби з пневматичної гвинтівки. Змагання відбувалися в тирі при райвідділі.

У планах — участь дитячої футбольної команди під патронатом поліцейських у турнірі, який має відбутися в Бутенківській об’єднаній територіальній громаді.

Сергій Джулай прокоментував:

— Ми не знаємо, чи стане хтось із цих дітей поліцейським або професійним футболістом. Але не це головне. Головно — щоб вони виросли хорошими людьми і законослухняними громадянами. Для цього й працюємо.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 березня 2019, 11:21 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації