Вхід | Реєстрація

Світло з’явиться на Пушкіна та Бджолярному

Світло з’явиться на Пушкіна та Бджолярному

Нехворощанська сільська рада замовила послуги на встановлення ліхтарів вуличного освітлення.

19 березня виконавчий комітет Нехворощанської сільради уклав договір із фізичною особою-підприємцем Сергієм Фесенюком щодо будівництва зовнішнього електроосвітлення. Виконавець робіт має встановити ліхтарі від КТП-338 по вулиці Пушкіна та провулку Бджолярному. Цю інформацію редакція тижневика отримала на інтернет-платформі державних закупівель «Прозорро».

Відповідно до кошторису, освітлення частини населеного пункту коштуватиме сільській раді 95 435 гривень. Згідно строків виконання робіт, Сергій Фесенюк почне будівництво електроосвітлення протягом десяти днів з моменту сплати замовником авансу, що становить 28 630 гривень (30 відсотків від загальної вартості).

Після передачі змонтованих об’єктів та складання відповідного акту, підрядник надає десятирічну гарантію на виконані роботи.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 березня 2019, 14:43 | Нові Cанжари | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації