Вхід | Реєстрація

Армреслери набороли на «срібло»

Армреслери набороли на «срібло»
Армспорт є одним із тих видів спорту, який в Кобеляцькому районі розвивається динамічно і поступально. Місцеві борці на руках вважаються одними із кращих в Полтавській області. В минулі вихідні вони підтвердили свій високий статус під час чемпіонату області серед юнаків та юніорів.
Чемпіонат області з армспорту відбувся 20 лютого в селищі міського типу Козельщина. Між собою змагалися юнаки 1992 року народження і молодші та юніори (1989–1991 рік). У Козельщину з’їхалися, щоб помірятися силами понад 150 спортсменів з усієї Полтавщини.
Збірна команда Кобеляцького району була сформована з вихованців тренерів Романа Горбенка (ДЮСШ при відділі освіти) та Артема Письмака (ДСТ «Колос»). Одразу потрібно відзначити, що попри конкуренцію, під час районних змагань і самі молоді наставники, і їх юні підопічні під час обласних турнірів об’єднуються в єдиний дружній колектив. Хлопці та дівчата підтримують і підбадьорюють один одного, спільно переживають невдачі і радіють успіхам. Цей командний дух не менше, аніж тренування, сприяє успіхам кобеляцьких армреслерів. Так було і цього разу. Збірна Кобеляцького району серед юнаків, за підсумками змагань, зайняла друге загальнокомандне місце, пропустивши вперед лише армреслерів із Козельщини. А позаду кобелячан залишились такі потужні команди, як збірні Глобинського і Полтавського районів, «Молодь» і «Техуніверситет» із Полтави. В особистому заліку наші борці на руках завоювали 15 медалей. Із них 10 — вибороли дівчата, котрих неофіційно визнали найсильнішими в області. Перші місця у своїх вагових та вікових категоріях зайняли Марина Левченко, Віка Парагіна, Лілія Куба. «Срібло» вибороли Анна Варич і Вікторія Лісова, «бронзу» — Лілія Янович, Валерія Лукашук та Юлія Курись. Дуже добре боролась і Лідія Дрига, котра трішки не дотягла до п’єдесталу пошани, зайнявши четверте місце. Але й цим вона зробила вагомий внесок в загальнокомандний успіх.
В змаганнях серед хлопців дуже вдало виступив Ігор Масич. Він зайняв перше місце серед юнаків і друге серед юніорів. Сергій Осадчук став, відповідно, — другим і третім. Володимир Золотоус виборов «бронзу» серед юнаків.
Принесли своїй команді залікові бали й Роман та Іван Лебеді, Олександр Дергунов, Станіслав Утєнков, Сергій Гмиза, Микола Іваненко, Андрій Червоний, Віктор Балась, Олександр Кузема, Микола Котляревський, Влад Ананенко і Олександр Козько.
Через тиждень федерацією армспорту Полтавської області буде сформована команда, яка братиме участь у чемпіонаті України, що відбудеться в Полтаві 25–28 березня. Вже відомо, що до її складу будуть включені і кобеляцькі борці, ті, що зайняли призові місця в обласному турнірі.
І на закінчення хотілося б привітати тренера з армспорту Романа Горбенка, котрий в рейтингу, який складається серед його колег, зайняв у 2009 році третє місце в Полтавській області.

Автор: «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
26 лютого 2010, 12:57 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації